Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Persze, akár openbox-ot, akár gnome2-t használtam, biztos, hogy kevesebb erőforrás kellett neki. Sőt, mondok jobbat, nekem jobban kézreáll a GTK, amikor python-ban UI-t készítek, mint a QT.
Amikor fiatal voltam, én sem haboztam mindent beállítani a saját számíze szerint pl. openbox-ban, de most már nem érdekel. Amennyire kell, testreszabom oszt' csókolom. Tudom, egyszer kell rászánni az időt, de régebben szerettem ezt meg azt kipróbálni, és végül maradt a kde. Például Dolphin-nál vagy SMplayer-nél jobbat én nem találtam és a Dolphin-t nem volt jó gtk környezetben használni. Viszont ezért (is) jó a linux, mindenki azt csinál, amit akar!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB