Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Persze, akár openbox-ot, akár gnome2-t használtam, biztos, hogy kevesebb erőforrás kellett neki. Sőt, mondok jobbat, nekem jobban kézreáll a GTK, amikor python-ban UI-t készítek, mint a QT.
Amikor fiatal voltam, én sem haboztam mindent beállítani a saját számíze szerint pl. openbox-ban, de most már nem érdekel. Amennyire kell, testreszabom oszt' csókolom. Tudom, egyszer kell rászánni az időt, de régebben szerettem ezt meg azt kipróbálni, és végül maradt a kde. Például Dolphin-nál vagy SMplayer-nél jobbat én nem találtam és a Dolphin-t nem volt jó gtk környezetben használni. Viszont ezért (is) jó a linux, mindenki azt csinál, amit akar!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobilinternet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Router gondok
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB