Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzs
tag
Sziasztok!
NetworkManager gond-ban lenne szükségem segitségre. Már kb 1 éve (valoszinü régebben is) használok 3-4 különbözö wireguard kapcsolatot, amit a NetworkManager GUI-ban állitottam be. Viszont kb 1 hete nem müködnek. A GUI-ban nem látok részletes hibaüzenetet, csak hogy "Activation of network connection failed". Rátaláltam az nmtui -ra (egyfajta konzolos felület), és ott Activate connection alatt ha elinditom valamelyiket, a hibaüzenet "Activation failed: The VPN service returned invalid configuation"Ugy tünik, a wireguard maga müködik, ugyanis wg-quick -kel el tudom inditani és müködik rendben. (legalábbis az, amelyiknek megtaláltam a profilbeállitasat conf-fileban).
Mit tudok tenni, ha tovabbra is a NetworkManager-t szeretném használni? Hol keressem a hibát, ill. oldjam meg? (Hol tudnám esetleg logokban megnézni, mi a konkrét gond azon tul hogy "incorrect configuaration"?)
A networkmanager , ill. a networkmanager-wireguard (aur) csomagokat mar ujratelepitettem...Van jelenleg valami ismert gond a NetwormManager-rel esetleg? (nem találtam semmit, bar lehet nem jol kerestem).
Köszönöm,
kzs
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB