Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Most van az első komolyabb szívásom Arch-al. Eltűnt a /usr/sbin könyvtár tartalma, a frissítés le sem futott emiatt, mégegyszer elindítottam, ekkor már lefutott de a /usr/sbin tartalma nem állt helyre. Pár program és az nfs service hiányolt dolgokat onnan ezeket symlinkeltem a /usr/bin ből a /usr/sbin-be, de gondolom ez nem jó megoldás. Googleban nem találtam semmit hogyan állítható helyre e könyvtár tartalma, attól tartok újratelepítés lesz a vége, nagyon jól összelőttem a rendszert az évek során, úgyhogy nagy meló lesz az újrarakás. Visszatettem a gépbe egy régi 84%-os samsung 840 120-as ssd-t, feldobtam a debian 11-et tesztelni, hülyét kaptam a telepítőtől, volt pár kör mire átverekedtem rajta amit akarok, egyéni partícionálás, titkosított root. Meglepett de a telepítőt leszámítva kellemes csalódás a debian, sokkal összecsiszoltabbnak tűnik a 11 mint a korábbi változatok, debian desktop environment-el raktam fel, ez gnome-ot jelent, az ubuntu alaptelepítéshez hasonló cuccokkal.
Van ötletetek a /usr/sbin mappa tartalmának helyreállítására ? Szeretném megúszni az arch újratelepítést.
Van artix is telepítve, azzal eddig nem volt komolyabb szívásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB