Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Eddig asztali gépen ubuntut használtam, de meguntam, sok gondom volt vele. Laptopon már jó ideje manjarot használok, ami atom stabil, így gondoltam áttérek az asztalin is.
Ez szép és jó, de a TP link AC600 t2u Plus wifi kártyám nem bírom működésre bírni.
Pedig nagyon fontos lenne, mivel oda a géphez nem tudok kábelt lehúzni...
Próbáltam ezt, anno ubuntun segített:
https://mybuntu.okis.hu/news.php?news=202101091015
De itt egyszerűen semmi, próbáltam különböző videók alapján,volt benne azt hiszem "dkms", hasonlók, de nem bírom működésre bírni.
lsusb látja egyébként, tehát driver gond van itt.Esetleg valaki találkozott ilyennel?
Bocsi ha valamit hülyén írtam le, kb 4 hónapja használok fő rendszerként linuxot, nem vagyok még nagy guru...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB