Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Másodjára telepíthetem A pure Arch-ot. Először (akkor még) az Antergos-t felrakva konzolból rádobtam a Gnome-ot, meg AUR-oztam. Aztán felraktam simán is, most még egyszer. Igazából így utólag nem ördöngősség. (plasma-meta, kde-applications csomagok mentek fel install után, meg az sddm) Konfigurálni csak az installion guide alapján konfigoltam. VBox-ban raktam fel. A konzolos parítcionálástól parázok. Az éles rendszeremen nem merném felrakni. Pedig eszembe jutott, de van egy win10 is a laposon. Egy rossz parancs és megy a levesbe a 10.
Ja igen! A network-el volt bajom. A beizzításával. Mindent megtettem, amit a haza megkövetelt és nem ment. Mire egy fórum bejegyzésben találtam meg, hogy bridge módba szükséges kapcsolni az adaptert. Megvolt és rögtön ment is a dolog
.Jó móka volt. Vagy valami Gentoo, vagy Slackware, vagy LFS-el próbálkozok majd. Ez nekem szórakozás
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
BoB