Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
A crypttabot azért nem tudom, mert ugyan használtam LUKS-ot már, de nem SSD-vel, hanem HDD-vel, és ott nem kellett TRIM-mel, discard-dal szórakozni.
Egyébként én még mindig amondó vagyok, ha SSD-id vannak, akkor az azokba beépített hardveres titkosítást használd. Neked is könnyebb, mert gép bekapcsolásakor a BIOS bekéri a meghajtók ATA jelszavát, onnantól kinyílik a titkosításuk, és a továbbiakban minden szoftver, OS, akármi úgy érzékeli, hogy titkosítatlan meghajtóra dolgoznak, közben meg titkosítás alatt van, de hardveresen, transzparensen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB