Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archttila
üzenetére
Pár hete kezdtem érdeklődni a VM-ek használata iránt. Eleinte természetesen virtuális gépen kezdtem, aztán több felől kaptam információkat arról, hogy lehetnek bugok. Ha nem rendes fizikai gépen próbálom használni.
Elővettem egy régebi notimat és natívan telepítve ismerkedem velük és tényleg meg szűnt egy-két olyan dolog ami VBox-ban rendellenesen működött. Attól függetlenűl, hogy aVBox rendesen be volt állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TP-Link WR1043ND router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB