Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7360 üzenetére
Most már annyira felcsigáztál, hogy feltettem én is a gfvs-mtp csomagot, ami feltette a gfvs-t és függőségeit. Újraindítom, erre nem hogy 3 MB-tal többet fogyaszt, de még 3 MB-tal kevesebbet boot utáni idle-ben. Persze a htop-ot nézve azonnal rájöttem a svindlire: nem fut se gvfs, se másik társfolyamata, így az egész nem is ér semmit, csatlakoztatok egy USB-s drive-ot vagy MTP-s telefont, semmi nem történik, persze erre számítottam is.
Nézve az Arch Wiki-t, valami Thunar vagy PCmanFM vagy hasonló Gtk/Qt-s szutyok kell hozzá, azt meg nem rakom fel. Meg lehet ezt oldani máshogy? Mert én nem látom be, hogy mit kéne elindítani, ami automatikusan csatol.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Parfüm topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest