- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
gvfs-mtp-t elvben kezeli a vifm, de nem tom hogyan, pedig az arch wikiben van egy ilyen mondat: "libmtp (gvfs-mtp): filemanager (nautilus, pcmanfm, vifm and etc) hangs on accessing DCIM/Camera of Android device"
Így az mtp elérésre én pcmanfm-et használok (amúgy is van fent biztos ami biztos), de daemonként nem fut, így nem foglal semmit. A gvfs végülis egyfajta keretrendszer. Ha nincs használva, nem töltődik be, de az automountot nem a gvfs csinálja. Az automount-ot pl az udiskie megcsinálja. Ezt használtam pár napig, de miután utánanéztem, hogy mi a rákért emelkedett meg "durván" a bootolás utáni memóriahasználatom, akkor látom, hogy majdnem 40MB-ot foglal el az udiskie. Úgyhogy töröltem, és ezért kezdtem neki az udev szabályoknak, majd a végén csak a részben működő AUR-os scriptes automountolonak az átírásához. Azóta ezt az általam átírt scriptet használom automountra, és remekül működik. Mondjuk lehet hogy ha lesz több időm, akkor az mtp csatolását is megpróbálom, de ennél a mostani telefonomnál ha nem gvfs-mtp van használatban, akkor szarakodik a kábeles másolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest