Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
Mindegy melyiket választod. Mindkettő jó. Amúgy a telepítési scriptjeimet pont ma frissítettem, mert volt olyan rész, ami már nem úgy működik, meg automatizáltam 3-4 rendszerfile-ba írást is, hogy ne kelljen mentett fileokat visszatölteni. Kipróbáltam, és megkaptam ugyanazt a működést, mint most van. Frawly-ra én nem hallgatnék a telepítési script nem-megírása miatt. Én szeretem időnként frissíteni, korszerűsítenni. Az is csak gyakorlás. Az még nettó hülyeség, hogy nagyobb munka karbantartani, mint kézzel feltelepíteni az egészet. Csak 1 dolgot kellett javítanom. Formázások nem mennek scriptből, miközben manuálisan ugyanaz lefut. Csak ennyi volt. Többit amit változtattam csak szebb, konfortosabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Antik TV internetes TV
- Robotporszívók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB