Hirdetés
- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Shyciii
üzenetére
Márpedig egy Core i3 nem csak egy RPi4-hez, hanem egy átlagos NAS CPU-jához (ami általában szintén ARM) igen is erős CPU-nak számít. Ezt kell elfogadni. Nem feltétlenül mai desktop CPU-khoz kell hasonlítani. Azoknak nyilván nem gond a gigabit. De nem is feltétlenül csak ARM-hez. Nagyon sokan, köztük én is "szar Celeron, meg Nxxxx-es" CPU-val szerelt lapokat (én konkrétan Intel J3455-öt) használnak otthoni mindenes szervernek. Elég lenne csak benézni a Home server / házi szerver építése topic-ba. Szerintem az én szerverem sem bírná a gigabitet torrentben 1 magon, persze kipróbálni nem tudom, mert 500 Mbps-es netem van. Szóval minden csak viszonyítás kérdése.
És ugye az eredeti kérdező nem is desktopról beszélt, hanem konkrétan az RPi-ről. Amit egyébként én sem használnék desktop eszköznek (még az operátorok számára sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB