Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nézd, nem vitatkozni akarok, meg azt úgyse vitatnám, hogy normális 1-2 monitoros desktop megoldás a legjobb. De akik ilyen 2 monitorral, meg többféle programmal egyszerre dolgozó fejlesztők, azok úgyse laptopon fognak dolgozni, és nem csak a kijelzőméret miatt.
Én csak annyit mondok, hogy de, a laptop képernyője is alkalmas lehet már tilingra. Inkább függ a felbontástól, mint a tényleges képátlótól. Meg attól is, hogy kinek milyen jó a szeme. Nyilván egy értelmes szintig, mert 5-12 colon nyilván nem sok mindent lehet csinálni, még full screenben is pici, komoly, tartós munkára alkalmatlan ez a méret.
Én egyébként a laptopon full screenben nyomatok mindent, kivéve párbeszédablakok meg 1-2 spéci progi (PCem), ami nem hajlandó teljes képernyőre skálázódni. De erre a szükségmegoldásra is inkább az alacsony felbontás visz rá, 1366×768. Néha, ha kell valami, akkor két részre van osztva a képernyő és ennyi. Ez is ritkán, és többet nem tuszkolok egymás mellé, mert nem látnék belőle semmit.
Szerintem Borland Delphit nem nagyon használ már senki. Régen sem volt népszerű, most meg kb. a kutya sem. Max. a meglévő kódokat fordítgatják vele, de még azokat is inkább FreePascal fordítóval (ami Delphi- és Object Pascal kompatibilis is). Mondom ezt úgy, hogy én régen éveket programoztam Borland Pascalban, és anno szerettem, de eljárt felette az idő, bánom, hogy nem C-t tanultam már akkor is helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB