-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én ezért nem vettem AMD-s laptopot magán használatra (sem). Régebben, de az elmúlt időkben is a sok linuxos topicba olvasgatva továbbra is sokkal több probléma van az AMD-s GPU-kkal, mint az Intel-ekkel. Amúgy én hogy írtad megnéztem a Fedorát, illetve terveztem, aztán elkedztem olvasgatni mit, merre, hogyan, és rögtön le is tettem róla, hogy ugyanazt kialakítsam rajta, mint Arch-on, mert Fedora-n is jó sok korlátba ütköznék, mint Debian esetében.
Egyébként csak hogy Arch mennyire nem való munkára. Ugye ez otthoni magánhasználatra van ez az Arch + Openbox. Ehhez képest most ezen home office-olok probléma nélkül: OpenVPN, VNC, Telegram, Teamviewer, Zoom. Közben avi-t dekódolok mkv-be AC3-as kódolással, de volt hogy közben konvertáltam szintén parancsosors progival SACD-t nagyfelbontású FLAC-re. Semmi bajom nincs. Egyszer összeállítottam, és működik rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB