- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Végül melyik megoldás működött pontosan?
Debiant nem tudom, nagyon rég használtam már minimal netinstall, sok éve. Mennyi az a sok memóriafoglalás?
Én is Polybar-ral tolom, meg Openbox WM és Picom kompozitor, xautolock + i3lock képernyőzárnak. Login Managert nem használok, 1-es konzolról (tty1) jelentkezve be automatikusan indul a X.org, xinit-be fel van véve az openbox-session. A háttérképet a feh jeleníti meg, terminálnak Alacritty van.
Debian-nál az ath10 drivert azért neked kell feltenni, mert non free csomagként igényel egy firmware-t, és a non free alapból tiltva van rajta, alapból le sem tölt ilyeneket, mivel a Debian szigorúan GNU Free disztró, azaz alapból csak olyan csomagokat érsz el a tárolóból, aminek szabad licence van. Egyébként a Void Linux is ilyen. Meg a Parabola, ami egy Arch-klón. Ezekben, ahogy Debianban is, az első, hogy még telepítéskor vagy közvetlenül telepítés után engedélyezni kell a nonfree tárolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB