Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam a Kubuntut a hardveresen gyorsított chromium-beta chromium-dev miatt, de végülis nem tetszett a rendszer filozófiája, vissza tértem az Arch-ra, amit megint uefi telepítéssel raktam fel. Ezúttal viszont grub-ot raktam fel systemd-boot helyett és a másik lemezen levő szintén uefi módú windowst az os-prober segítségével adtam hozzá a grub menüjéhez ezen leírás szerint, működik. Nem kellett átmásolni a Microsoft mappát a windows efi partíciójáról /boot/EFI alá mint systemd-boot-nál, így nem jelenik meg kétszer a windows boot manager az alaplap menüjében. A grub és az os-prober ezt kultúráltabban megoldja.
Viszont egy negatív jelenséget felfedeztem ami sajnos érinti az Arch-ot és a (K)ubuntu-t is, hogy mikor átmásoltam a zenéimet (több tíz giga) az ntfs-es adattáróló lemezről a linuxos lemezre akkor közel 100% körül volt a prociterhelés(Pedig mindkét lemez ssd). Keresgéltem a google-ban de megoldást nem igazán találtam erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest