-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #5260 üzenetére
V5 121?
Nekem ilyenem van debiannal. Hasznalhato a gep, de lassu, pedig SSD-t raktam bele.
Akkor erezni a lassulast, amikor az alkalmazasok (pl. bongeszo) elindulnak, vagy tobb tab meg van nyitva, animalt reklamok szaggatnak, pl. a mobilarena mostani fooldalan levo vodaf*ne reklam elegge akad.Azert nem olyan gaz, hasznalhato. Lenyeg, hogy egyszerre egy dolgot csinalj es neha igy is turd a varakozasokat.
Az arch nalam nem volt nyero ezen a gepen, mert az uj kernelekben a regi radeon driver neha el tud romolni, de azert nem veszes az sem.
A debian 4.9-es kernele mindent tud, amit ez a GPU tud.
Kulon munkat igenyel mindket disztron a 3D gyorsitas bekapcsolasa pl. bongeszokben. Erre oda kell figyelni, mert sokat segit.Ezen kivul az IGP kepes regi jatekokat (pl. Quake 3) tokelesen elvinni, de ujabbakkal is elbir.
Itt a proci a szuk keresztmetszet, a GPU sokkal jobb, mint gondolna az ember.Amire oda kell figyelni ennel a gepnel linux eseten:
- tapipad indulasnak ki van kapcsolva
- tapipadra koppintas nem muxik alapbol
- wifi/BT alapbol nem megyDebian alatt ezekre mind van megoldas, Arch eseten nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest