-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok én az angol leírásokkal többnyire, egyhetes Linuxos koromban is megoldottam a Wheezy netinstall telepítést úgy, hogy nem ismerte fel a hálókártyámat, ott sem volt magyar leírás, ez az ArchmD is működik, még nem néztem bele a wikibe, annyit már láttam a sok bugyuta DebUbi vonalon, hogy napi használatra alkalmazzak egy disztrót. Magam miatt nem aggódok, csak az volt fura, hogy van, aki kezdőknek is ajánlotta az Archot.
Itt csak azért kérdezgettem, mert Frawly kolléga rábeszélt a kipróbálásra és pont itt lebzselt, de hiba volt, beismerem és elnézést kérek, hogy nektek evidens dolgokkal kapcsolatban kérdezgettem.
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.Azt eddig is tudtam, hogy fura népek az Archosok, de hogy télen nyaralnak, arra nem gondoltam volna.....azért jó nyaralást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.