Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok én az angol leírásokkal többnyire, egyhetes Linuxos koromban is megoldottam a Wheezy netinstall telepítést úgy, hogy nem ismerte fel a hálókártyámat, ott sem volt magyar leírás, ez az ArchmD is működik, még nem néztem bele a wikibe, annyit már láttam a sok bugyuta DebUbi vonalon, hogy napi használatra alkalmazzak egy disztrót. Magam miatt nem aggódok, csak az volt fura, hogy van, aki kezdőknek is ajánlotta az Archot.
Itt csak azért kérdezgettem, mert Frawly kolléga rábeszélt a kipróbálásra és pont itt lebzselt, de hiba volt, beismerem és elnézést kérek, hogy nektek evidens dolgokkal kapcsolatban kérdezgettem.
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.Azt eddig is tudtam, hogy fura népek az Archosok, de hogy télen nyaralnak, arra nem gondoltam volna.....azért jó nyaralást.

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.