Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok én az angol leírásokkal többnyire, egyhetes Linuxos koromban is megoldottam a Wheezy netinstall telepítést úgy, hogy nem ismerte fel a hálókártyámat, ott sem volt magyar leírás, ez az ArchmD is működik, még nem néztem bele a wikibe, annyit már láttam a sok bugyuta DebUbi vonalon, hogy napi használatra alkalmazzak egy disztrót. Magam miatt nem aggódok, csak az volt fura, hogy van, aki kezdőknek is ajánlotta az Archot.
Itt csak azért kérdezgettem, mert Frawly kolléga rábeszélt a kipróbálásra és pont itt lebzselt, de hiba volt, beismerem és elnézést kérek, hogy nektek evidens dolgokkal kapcsolatban kérdezgettem.
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.Azt eddig is tudtam, hogy fura népek az Archosok, de hogy télen nyaralnak, arra nem gondoltam volna.....azért jó nyaralást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.