Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Üdv!
Ma virtualboxban felraktam az archot, de sikeresen ki is nyírtam az x-et, mert nem talál megjelenítőt, így nem tudok indítani de-t vagy wm-et. Backupra mit tudtok ajánlani?
Valami olyan lenne jó, hogy csinál egy img file-t, amit cakkumpakk fel lehet telepíteni egy megfelelő mérető lemezre. Ezzel szeretném elkerülni, hogy ha elrontok valamit - de nagyon-, akkor könnyen átugorhatóvá tegyem az arch telepítését (ma másfél órámba telt felrakni, mire meglett hozzá a számomra megfelelő megoldás). Nem mellesleg ha egyszer sikerül összeraknom, és ha valami miatt lehal az egész...
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
Jelenleg egy manjaro linux van a notimon (kde), de valami bizarr késztetést érzek egy natúr arch birtoklása iránt is. Persze egy jó ideig csak vboxban fogom próbálgatni, mert bőven van mit tanulnom még a linuxról. Eddig ubuntu-t, kubuntu-t, mint-et, elementary os-t, xubuntu-t, debian-t, manjaro-t próbáltam - kb ilyen sorrendben is. Voltak kitérőim suse, majd fedora irányba is, de mindig volt valami, ami nem tetszett ezeknél a "vállalati" disztróknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
BoB