- TCL LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Üdv!
Ma virtualboxban felraktam az archot, de sikeresen ki is nyírtam az x-et, mert nem talál megjelenítőt, így nem tudok indítani de-t vagy wm-et. Backupra mit tudtok ajánlani?
Valami olyan lenne jó, hogy csinál egy img file-t, amit cakkumpakk fel lehet telepíteni egy megfelelő mérető lemezre. Ezzel szeretném elkerülni, hogy ha elrontok valamit - de nagyon-, akkor könnyen átugorhatóvá tegyem az arch telepítését (ma másfél órámba telt felrakni, mire meglett hozzá a számomra megfelelő megoldás). Nem mellesleg ha egyszer sikerül összeraknom, és ha valami miatt lehal az egész...
Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
Jelenleg egy manjaro linux van a notimon (kde), de valami bizarr késztetést érzek egy natúr arch birtoklása iránt is. Persze egy jó ideig csak vboxban fogom próbálgatni, mert bőven van mit tanulnom még a linuxról. Eddig ubuntu-t, kubuntu-t, mint-et, elementary os-t, xubuntu-t, debian-t, manjaro-t próbáltam - kb ilyen sorrendben is. Voltak kitérőim suse, majd fedora irányba is, de mindig volt valami, ami nem tetszett ezeknél a "vállalati" disztróknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én tuti a kardomba dőlnék!
Lehet hülyén fog hangzani... de még sosem csináltam rendszerből biztonsági mentést, csak cloudra vagy adathordozóra számomra fontosabb file-okat. 
BoB