-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igy van. Azt viszont nem tudom, hogy mennyi mindent felejt el, mert a folyekony nitrogen legalisan nem beszerezheto, igy cold boot attack-ra nem volt lehetosegem. Viccet felreteve, tanulasi fazis alatt nem lattam jonak, ha egy telepitett rendszert kezdek el hasznalni. Illetve mar hasznaltam, csak hogy a problema az volt, hogy ha valamit egyszer alkalmazok azt beallitom, 99.999% hogy nem romlik el, de ha honapokkal kesobb emlekezni kellene, nem biztos, hogy meg tudom ujra megcsinalni segitseg nelkul vagy rovid idon belul. Ugy erzem igy tobb rutint szerzek. Egy SSD-t ujratelepiteni "sok" ido, mig egy live session-t ujrainditani 5 perc main iso-bol. SD-rol bootolok es pendrive-on tevekenykedek. Nos ezert kerdeztem, hogy mennyire jo otlet root jogu felhasznaloval csinalni mindent, ha mindent csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB