- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igy van. Azt viszont nem tudom, hogy mennyi mindent felejt el, mert a folyekony nitrogen legalisan nem beszerezheto, igy cold boot attack-ra nem volt lehetosegem. Viccet felreteve, tanulasi fazis alatt nem lattam jonak, ha egy telepitett rendszert kezdek el hasznalni. Illetve mar hasznaltam, csak hogy a problema az volt, hogy ha valamit egyszer alkalmazok azt beallitom, 99.999% hogy nem romlik el, de ha honapokkal kesobb emlekezni kellene, nem biztos, hogy meg tudom ujra megcsinalni segitseg nelkul vagy rovid idon belul. Ugy erzem igy tobb rutint szerzek. Egy SSD-t ujratelepiteni "sok" ido, mig egy live session-t ujrainditani 5 perc main iso-bol. SD-rol bootolok es pendrive-on tevekenykedek. Nos ezert kerdeztem, hogy mennyire jo otlet root jogu felhasznaloval csinalni mindent, ha mindent csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest