Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
na akkor leírom mégegyszer.
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
használom a pavucontrolt egyébként, a skype-nál csak azzal tudtam rábírni még korábban egy másik rendszeren hogy melyik hangkártyán szólaljon meg#4257 spammer: fenn van mind a pulse audio és az alsa is
"és ébresztéskor nem érzékeli rendesen (nem tölt be valamit)."
igen én is valami ilyesmire jutottam, valamit összekutyul ébredés után, megpróbálom majd úgy hogy előbb bekapcsolom a hangkártyát aztán ébresztem a rendszert.
bár busszantó hogy ez a szituáció megmarad akkor is ha kihúzom majd visszadugom a hangkártyát. lehet nem csipázza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hegesztés topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- OLED TV topic
- Konteó topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
BoB