- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Tudom, hogy így kell, de még nem csináltam. Érdemes üríteni a cache-t? Van valami hátránya, ha ürítem? Gondolom nem viccből találták ki, hanem kéne megtartani, akkor nem tárolná a rendszer feleslegesen.
Szerk.: na, lefuttattam a pacman -Sc parancsot. Hát, ez nem jött be gyerekek, mivel a df -h szerint továbbra is 11 gigás a foglalás. Mindegy, mert van hely, eleve 50 gigát adtam neki, így soha nem fog elfogyni a hely cacheürítés nélkül sem. Szerintem nagyon pozitív ez a rollingozás, nagyon tetszik, hogy minden friss. Nem érdekel, hogy sok frissítést húz le, és több hely kell neki. A rendszer legyen friss, a Linuxban gyorsabban érkeznek a technikai újdonságok, pont ez az egyik nagy előnye a Win-nel szemben. Egy adott Win-kiadás adott esetben több/sok éves, míg egy modern rollingos Linux mindig friss, mint a patyolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest