- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Használja valaki? Nem volt semmi gond vele, de kb. 2 frissítéssel ezelőtt elszaródhatott valami, mert:
segmentation fault (core dumped) restore-trash
Hibát kapok a restore-trash parancsra.
Töröltem, újraraktam AUR-ból, nem javult meg. Guglival nem találtam semmit, csak más programokat érintő hasonló hibákat.
A trash-put és a trash-list parancsok működnek, érdekes módon a restore nem akar menni. Kuka rendben van, jogosultságok rendben vannak, azelőtt működött, Thunarból most is működik a dolog, csak ezt a CLI-s cucc döglik meg valami miatt.
szerk: AUR-ból a git verzió sem működött (még annyira sem). A Githubról klónozott source-os python setup módszer sem megy (valami hiba a python kódjában, lehet, hogy túl elavult már a cucc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB