Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciókamerák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Köszi mindenkinek!
Akkor az Archot kihagyom. 2006-ban a suliban próbáltunk felrakosgatni még Fedora, Ubuntu distrokat, de mivel az informatika tanárunknak is beletört a bicskája, végül külső segítséggel egy UHU Linuxot állítottunk be servernek. Természetesen azóta már semmire nem emlékszek az egészből, csak hogy egy hétig szopott az osztály a tanárral együtt az akkori Linuxokkal, ezért írtam hogy 0 a tudásom belőle.
Amúgy érdekesek ezek a tanárok. Volt egy emelettel feljebb egy Unix ismereteket oktató, "őrült professzor" kinézetű tanár. Tőle is kértünk segítséget, de ő annyival elintézte, hogy: "a Linuxszal őt hagyjuk békén, mert az egy tákolt valami, nincs rendesen megírva". Itt ment el a kedvünk anno az egésztől.
Azért gondoltam, azóta hátha jobb már a helyzet e körül.
Amúgy kösz a biztatást, de valóban nem az a parancssor kedvelő kezdő vagyok, jobb szeretem ha gui-n kell kikattintgatni gyorsan ami kell és csak nagyon hard dolgok miatt kell a terminalhoz nyúlni. Emléxem az Ubuntunál akkor még a monitor képfelbontását sem lehetett kisakkozni, csak valami 80000 soros fájlban lehetett átírogatni dolgokat, hogy ne 640x480/50Hz-en pislogjon. Na ezután jött az UHU, csak azt már nem fejlesztik ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB