Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baltasar1990
csendes tag
Amugy bocsi a làmasàgèrt 3 napja foglalkozom az arch tèmàval eddig ubuntus voltam (szo mi szo terminalt nem nagyon lattam) amugy èn is ugy csinàlom mint az egyik előttem szòlò csak èn nem nyomtattam ki hanem laptoprol puskàzok wiki linuxhogyanok blog bagoj ur blogja Es meg vagy 10 egyèb (nem egyszerű mert csont nèlkül egyik leìràs sem jò (nem túl újak) ràadàsul mindegyik a telepìtőscriptre hivatkozik nade segàz összehozom ha belegebedek is
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB