Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Akkor nem értem, hogy mire írták a kompatibilitást. Nálam is azzal lenne teljes, ha minden a helyén lenne, nem csak formailag hanem alakilag is. Az Androidos verzióban nagyon jó a megjelenítés, bízom benne, hogy Linux alatt is hasonló lesz. Képernyőmentéseket nézegettem, az igen csak ígéretes. A menüt is koppintották, minden a helyén. Jónak tűnik ez a projekt!
Van közös ikon, mint Libre Office alatt? Nekem nem tetszik, hogy egyénkét pakoljam ki a különböző applikációkhoz az ikonokat. Jobban szeretem, ha a közöst indítom és ott választom ki, hogy akkor most írok vagy táblázatot szerkesztek vagy bármi. Nem kell ikonokkal telepakolgatni a desktop-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest