Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Egy ideig nálam is futott a compiz, windows után el voltam ájulva az effektektől. Aztán szépen elkezdtem lefaragni őket, mert zavaróak voltak hosszú távon. Majd jött a gnome-shell béta a 3.2-ig adtam neki esélyt, majd otthagytam az egészet, mert már nagyon olyan irányba ment el, ami nem tetszett. Openbox + tint2 + kupfer teljesen megfelel számomra, no meg 8 éves gépnek is. Ha egyszer belövi magának az ember a rendszert, nagyon kényelmes és praktikus munkakörnyezetet kap. Mondjuk én alapból a minimalista szemlélet felé húzok, a csili-vili annyira nem jön be. Szerencsére mindnyájan mások vagyunk, így sokan használják boldogan a KDE-t is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB