Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Többször teszteltem a Manjaro-t és az Antergos -t is. Az Antergos a Cinarch készítőinek egy új próbálkozása. Már a legelső kiadás is fenn volt élesben. Nem rossz rendszerek mivel, az alapjuk Arch. Azóta időközben végigteszteltem szinte az összes lightweight windows managert. Pekwm -nél kötöttem ki. Gyors kicsi, és nagyon jól konfigurálható. Csak pár megával eszik többet az openboxnál.
Utána az ízlésemnek megfelelő dolgokat telepítettem, persze a hardveremhez finomhangoltam a rendszert. Kész lett, igazán tökéletes:-) Ezután jöttem rá, hogy tele van a gépem egy csomó felesleges sallanggal. Elkezdtem lepucolni, és beleuntam. Rájöttem arra, hogy csak akkor lesz számomra tökéletes, ha én építem alapoktól, és azt, csakis azt telepítek ami nekem kell.
Azóta használok Arch Linux -ot. Előtte szinte mindent felraktam, volt úgy naponta kétszer cseréltem op rendszert.
Ez most már pár éve tökéletes, és nem is vágyom másra:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest