- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- iPad topik
- OLED TV topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Többször teszteltem a Manjaro-t és az Antergos -t is. Az Antergos a Cinarch készítőinek egy új próbálkozása. Már a legelső kiadás is fenn volt élesben. Nem rossz rendszerek mivel, az alapjuk Arch. Azóta időközben végigteszteltem szinte az összes lightweight windows managert. Pekwm -nél kötöttem ki. Gyors kicsi, és nagyon jól konfigurálható. Csak pár megával eszik többet az openboxnál.
Utána az ízlésemnek megfelelő dolgokat telepítettem, persze a hardveremhez finomhangoltam a rendszert. Kész lett, igazán tökéletes:-) Ezután jöttem rá, hogy tele van a gépem egy csomó felesleges sallanggal. Elkezdtem lepucolni, és beleuntam. Rájöttem arra, hogy csak akkor lesz számomra tökéletes, ha én építem alapoktól, és azt, csakis azt telepítek ami nekem kell.
Azóta használok Arch Linux -ot. Előtte szinte mindent felraktam, volt úgy naponta kétszer cseréltem op rendszert.
Ez most már pár éve tökéletes, és nem is vágyom másra:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB