Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Többször teszteltem a Manjaro-t és az Antergos -t is. Az Antergos a Cinarch készítőinek egy új próbálkozása. Már a legelső kiadás is fenn volt élesben. Nem rossz rendszerek mivel, az alapjuk Arch. Azóta időközben végigteszteltem szinte az összes lightweight windows managert. Pekwm -nél kötöttem ki. Gyors kicsi, és nagyon jól konfigurálható. Csak pár megával eszik többet az openboxnál.
Utána az ízlésemnek megfelelő dolgokat telepítettem, persze a hardveremhez finomhangoltam a rendszert. Kész lett, igazán tökéletes:-) Ezután jöttem rá, hogy tele van a gépem egy csomó felesleges sallanggal. Elkezdtem lepucolni, és beleuntam. Rájöttem arra, hogy csak akkor lesz számomra tökéletes, ha én építem alapoktól, és azt, csakis azt telepítek ami nekem kell.
Azóta használok Arch Linux -ot. Előtte szinte mindent felraktam, volt úgy naponta kétszer cseréltem op rendszert.
Ez most már pár éve tökéletes, és nem is vágyom másra:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB