- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Többször teszteltem a Manjaro-t és az Antergos -t is. Az Antergos a Cinarch készítőinek egy új próbálkozása. Már a legelső kiadás is fenn volt élesben. Nem rossz rendszerek mivel, az alapjuk Arch. Azóta időközben végigteszteltem szinte az összes lightweight windows managert. Pekwm -nél kötöttem ki. Gyors kicsi, és nagyon jól konfigurálható. Csak pár megával eszik többet az openboxnál.
Utána az ízlésemnek megfelelő dolgokat telepítettem, persze a hardveremhez finomhangoltam a rendszert. Kész lett, igazán tökéletes:-) Ezután jöttem rá, hogy tele van a gépem egy csomó felesleges sallanggal. Elkezdtem lepucolni, és beleuntam. Rájöttem arra, hogy csak akkor lesz számomra tökéletes, ha én építem alapoktól, és azt, csakis azt telepítek ami nekem kell.
Azóta használok Arch Linux -ot. Előtte szinte mindent felraktam, volt úgy naponta kétszer cseréltem op rendszert.
Ez most már pár éve tökéletes, és nem is vágyom másra:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB