Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
hehe, éppen ezen gondolkoztam éjszaka, hogy előbb-utóbb valószínűleg én is az Arch Linuxnál fogok kikötni.

Csak az a baj, hogy türelmetlen vagyok, mindig azonnal akarom a működő rendszert, túl kevés időm van már esténként a sz.gép buherálásra. Ugyanakkor persze gyors, könnyű, minimalista oprendszert is szeretnék… ez a kettő együtt nem fog működni attól félek.
Egyébként hatalmas plusz pont jár az Antergosnak, mert ez az első disztribúció hónapok óta, ami szépen kezeli az Intel HD4000-es videókártyámat. (Nincs video tearing) Úgyhogy biztosan marad a gépen egy ideig. Bootolás után mindössze 150MB RAM-ot használ a gép ami szintén dícséretes. Szerintem egyedül ott hibáztak az openbox-al kapcsolatban, hogy megpróbálták minél inkább felhasználóbaráttá tenni ezt a felületet is. Van pl Tint2 meg plank meg conky is benne, ami csak belefér… Szerintem ez felesleges, aki openbox-ra vágyik az valami olyasmit szeretne, mint pl. a crunchbang felülete. Csak egy alap Conky a legfontosabb infókkal és billentyűkombinációkkal. Sebaj, majd megpróbálom magamnak konfigurálni úgy ahogy nekem tetszik.
Ja, és a feleségemnek is tetszik a bootsplash menü a kis windows ikonnal…
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Milyen routert?
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB