- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
feltettem most a chromiumot viszont van egy olyan problemam hogy nincsenek "öäå" betuk. igazabol mintha a legutobbi frissites utan tuntek volna el ezek a betuk. itt chromiumba a karakterek helyett ;'[ jelek vannak X-en terminalban meg ??? jelek. erdekes mert pl firefoxban vagy mashol a rendszeren rendesen megjelennek a "öäå" betuk es ha mondjuk nyitok egy uj "most nem jut eszembe a neve de tty ctrl+alt+Fx" akkor ott is rendesen megjelennek ezek a karakterek. amikor feltelepitettem archot akkor beallitottam szepen svedre a billt jo is volt mostanaig. otlet? chromium lehet a ludas vagy valami mas? ha chromium hogyan tudom ezt jelenteni? mondjuk nekem fura hogy lxteminalnal is csak ???jelek jelennek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB