Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Kösz, kipróbálom.
A külső vinyó írásvédettsége megoldódott. Annyi volt, hogy feltettem az ntfs-3g csomagot, kihúztam az usb-t, visszadugtam és most már fuseblk-ként tünteti fel és visszakaptam a régi jogosultságokat, amik voltak.
De nekem ez akkor is fura ha esetleg ez a vinyó alapból ntfs volt. Ha tudom formáztam volna, mert csak Linuxot használok és kellett volna a francnak az ntfs. Jó lett volna a fat32, mert csak adat van rajta és azt ha a tesóméknál vagyok akkor Wines gépen is lehet kezelni, meg az én Linuxomon is.
Na sebaj, most már ilyen, mert a 3/4 -e adatot tartalmaz és nem tudom hová pakolni hogy formázzam. Lényeg, hogy most már működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB