Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Firefox néha nekem is szarakodik Flash playerrel, egy ideje letiltottam az egészet (eddig on demand módban használtam).
Nem ismerem a Nod-ot, nincs kint systray-en és onnan nem tudod megnyitni az ablakot? systray-t régen úgy lehetett elérné hogy képernyő aljára (és jobb sarkába) rángatod az egeret.
Terminálból meg ha tudod a parancsot akkor könnyű csak beírod, pl: firefox. Feladatkezelő alapján ha elkezded beírni hogy "eset" és nyomkodod a tabulátort akkor kiegészíti az elérhető parancsokat.
Más: Ez milyen feladatkezelő alkalmazás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB