- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én meg azt tudom ajánlani, hogy ha ilyen idióta volt a kedves posztoló, akkor vállalja a következményeit. Felnőtt ember, vállalja a tetteiért a következményeket.
Okádnom kell ettől a sunyi mentalitástól, meg a másik átbaszásától, szégyelld magad! Az ilyenek miatt került ez az ország az élhetetlenség szélére.
-
sipi723
tag
tegnap bevittem, ma kaptam a mail-t, hogy mehetek érte, nem találtak rajta hibát... :/ szóval ma bemegyek és határozottabban odaállok, nem hiszem el, hogy ez nem hiba:
http://kepfeltoltes.hu/view/130125/IMG_0298_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és ez akkor készült amikor vékonyabb volt, volt olyan, hogy vastagabb volt a csík/sáv
vicces amit írsz, mert pont a telóm (i5) fényszenzora nem működik és az iPad fényszenzorával példáloztam, hogy az bezzeg működik -
Jack63
csendes tag
Helló! olyan után érdeklődnék, hogy egy iphone 3gs-nek a bekapcsoló gombjának a javítása mennyibe kerülne? Olyan tüneteket produkál, hogy nem zárja le a képernyőzárat és ezáltal be sem tudom kapcsolni.... Ennek a problémának az orvoslásáért illetve segítségért jöttem ide.
Lenne még egy kérdésem. A 3gs-t szoftveresem sima adatkábelről tud(om)nám függetleníteni?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
feho0523
csendes tag
Pont csutkán volt az akkumulátor, mikor észrevettem a dolgot! Próbáltam már másik töltővel, de nem lett jobb a helyzet. A hdd elvileg már ma bent lesz a gépben, úgyhogy legalább le tudom tesztelni! Nem szívesen bontatom szét a gépem, de ha nem javul a helyzet, akkor kénytelen leszek..
-
missmonroe
tag
hála istennek van egy macmester a közelemben, aki azt mondta, hogy mielőtt nagyon pánikolnék próbáljam meg megmozgatni belül a cd-t egy kártyával, aztán úgy kiadatni...így sikerült, aztán kipróbáltam másik cd-vel simán és azzal is ment...valószínűleg most az egyszer akadt el, csak anniyra vigyázok rá, hogy tiszta ideg lettem mi baja:S
köszönöm a segítséget
-
Claudine
csendes tag
Bocsi, csak nem találtam a jelszómat és nem tudtam belépni
Ahogy írták tökéletesen működik. Holnap viszont úgy néz ki viszem újból vissza
Van egy árva pixelhibám és egy árva porszem van a kijelző alatt. Szóval már megint gariztatok. Másnál is van ilyen, vagy én vagyok csak ennyire szerencsétlen? -
ett
aktív tag
Mostmár semennyire nem érezhető. Minden rendben van vele, megy mint a szél.
A tok pedig nagyon zsír.
Itt a cég oldala.
Jisoncase9000-ért vettük, egy apróhirdetés oldalon találtuk. Zsír új bontatlan volt. Tökéletesen illeszkedik és jó minőségű.
Bocsi, hogy én írtam. Barátnőm elfelejtett válaszolni. -
Claudine
csendes tag
felhivtam a 90 napos ingyi supportot és ott ezt a folyamatot most végigzongoráztuk és teljesen újat pakoltunk fel rá. Töltöttem le rá egy játékot és mondta a support, hogy ma egésznap kínozzam a gépet és ha ez az újraindulás továbbra is fenn áll akkor már csak a service segíthet. NAGYON remélem, hogy ez a restore segitett es mostmar jó lesz.
-
Claudine
csendes tag
Külföldi fórumokon többen írták ezt a jelenséget sajnos. Nővérem és sógorom ipadja teljesen hibátlanül működik, én még jól belenyúltam.
Ez konkréttan egy ipad 2 32GB wifi fehér színü kütyü.
A diagnosztikában pedig tele van panic.plist.synced és plist.synced üzenetekkel. a panic üzetben a végén CRC ERR! szerepel. Van hozzá CrashReporterKey is.
Felkerestem az internetes boltot ahol vettem közölték, hogy küldjem vissza és visszaadják a pénzt.
Friss software van rajta 5.1 (9B176) -
missmonroe
tag
az én gépem 2008 novemberi , a gyártása 2008 elején volt (http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.1-white-13-early-2008-penryn-specs.html)...ebben meddig kéne bírnia az akksinak?
Tudom milyen szivacsról beszélsz mostmár, és igen, te biztosan segítőkészebb lettél volna és tuti nem szóltad volna le a gépemet, engem bennük csak ez zavart
de mondom lehet hogy csak nyúzott volt már a srác, majd ha visszamegyek érte meglátjuk
-
missmonroe
tag
köszi
nemtom még a köv. ösztöndíjig megszülöm, hogy ebay vagy vatera, és nem igaz h gagyibb műanyag az utángyártott...a mostanim is az, ezzel vettem a gépet (használtan persze) és tök olyan mint az eredeti, csak ha kiveszem akkor látszik hogy nem az.
Egyébként csinálják a topcaset csak nem voltak szimpatikusak:S de lehet hogy már a tökük ki volt délután 5kor
ezt a szivacsos odaragasztósdit nem tudom elképzelni egyenlőre még.hogy hogyan záródik akkor meg ilyesmi. meg azt mondtad jól nézett ki amit te láttál...hát elképzelni se tudom jelenleg hogy a mesés fehér gépemen szivacsdarabkák vannak
de ez az én nyomiságom, hogy a mások által vénnek és lejártnak titulált gépet a rajongásig tudom imádni és vigyázni rá
és jól tudom hogy ehhez a szériához az akksi még csak a 300 ciklust bírja?
ezután már hagylak, majd akksi vásárlás előtt-közben-után jövök fel zaklatni valakit a tecnikai analfabetizmusommal
jóéjt
-
missmonroe
tag
Szia,
Köszönöm a választ....hát elvittem az iStyle-ba,mit ne mondjak kifejezetten nem voltak szimpatikusak nekem, én se nekik...bár érdekesen mutathattam az ő szavaikkal élve egy "vén" macbookkal én az egyetemista diáklány a rolexes Gucci öltönyös üzletemberek mellett de sebaj
hát akksit nem látok a neten sem eredetit 32 alatt, ezért lepődtem ezen meg, de ha te mondod, akkor adok ennek egy esélyt, hátha eredeti...megkérdeztem a szervízben, hogy honnan tudom ránézésre hogy az-e, a válasz annyi volt h rajta van az apple logo és nincs ráírva hogy replacement a matricára....hát azt hiszem ezt magamtól is tudtam volna
én ilyen top case védőnél olyasmira gondoltam mint a moshi palm guard protector, de rohadtul nem látom az én gépemre:S úgy néz ki túl régi vagy nemtom az ilyen technikai vívmányokhoz
akkor mit gondolsz van értelme olyan hard case-nek, vagy az csak szép és kívülről véd és igazából halottnak a puszi?
-
dorcsi006
csendes tag
Szia!
nagyon szépen köszönöm!!! el sem hiszed, mennyire örülök annak amit írtál!Igen -igen én is tapasztalom, h egyre kevesebbet írja ki, de ez nem is zavar, csak az a fránya fő gomb
szerencsére van olyan ismerős aki a szereléshez is ért, akkor vele kicseréltetem!
Nagyon köszönöm mégegyszer, remélem beválik! -
Raidon
őstag
Már közbe kiderült mert kipróbáltam telón meg gépen is a fülesét...
És hát szerintem haldoklik. Mivel mindenhol tompábban szól a jobb fele.
Vagy megtört a kábel vagy gyengélkedik a hangszóró,,,Gyári fülest lehet hozzá rendelni vhol? Mert Apple Store on nem találtam csak hangerőszabályozóst....
-
LogitechG15
tag
Nem akartalak megsérteni, a magyaros dologgal, ne haragudj! Minden elismerésem ez alapján.
Ha meglenne a kellő eszköz és tudáshátterem (levegős forrasztó, mikroszkóp) akkor fillérekből megcsinálnám, ugyanis egy zárlatos kondenzátor nem olyan nagy dolog kicserélni... Mivel nem rendelkezek a tudással és ha elromlik, elrontom vagy valami már ki sem tudom cseréltetni az alaplapot így inkább kifizetem azt a nem kis összeget...:\ De ha valaki ilyen szinten szeretne foglalkozni a telóval, tudok segíteni, mert eléggé kikupáltam magam -
LogitechG15
tag
Köszönöm a segítséget. Szerencsére úgy néz ki találtam egyszerűbb megoldást Hát ez a jó magyar felfogás kicsit most arconcsapott.
Ha van egy szar termékem nem az az első, hogy megpróbálok túladni rajta... Ha én veszek valamit azt várom, hogy azt is kapjam amit ígyérnek, amit kifizetek és én is ennek tekintetében adok el bármit. Bocsi ha valamit félreértettem! Egyébként én vagyok ennyire félretájékozott, vagy jól tudom, hogy öt éve még nem igazán volt iphone 4?
Szerk: most nézem hogy fel sem tüntettem, hogy iphone 4ről van szó. Elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest