- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. egy ismerősöm hozott egy 2011-es macbook pro-t amire egy szakbarbár vélhetően windowst akart telepíteni,első bekapcsoláskor ez a kép fogadott:
Nos, életem második macbook-ja, az elsőt több éve javítottam, hasonló próbálkozással, csak a nem volt kiherélve....
A gyári háttértár és szerintem a gyári memóriákat is kiherélték belőle, mert 60gb-os v300as kingston sssd van most benne és 2db 4gb-os sk hynix ram... az internet recovery elindul, de a telepítőt már nem hajlandó elindítani...plusz flux nyomai vannak az alaplapon a gpu körül....
Próbáltam pendrive-ról is, transmac-el feltenni 1 high sierra telepítővel, de a boot menüben(alt gombbal) nem hozza fel...
Plusz ai szépíti a dolgot, hogy az akkupakk teljesen 0-s cellákat tartalmazott, most azokat kicseréltem,hogy lássa rendesen az akkut, de így se indul semmilyen telepítő... próbáltam a kiadáskorit is(shift+alt+cmd+r) meg próbáltam a legfrissebb rendszert is(alt+cmd+r), de egyik sem indul....
Szeretné az ismerős eladni, de jelenlegi állapotában csak alkatrésznek alkamlmas...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest