- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok! Egy (remélem) gyors kérdés: hogyan tudom változtatni excelben a képletek egyes részeinek elválasztására használt jelet? Jelenleg defaul módon a ; használandó, de már megszoktam, hogy sima vesszővel (,) dolgozom.
szerk.: ugyanez a kérdés a tizedesjegy elváalsztásnál is, , helyett . lenne a preferált.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz bollokcs80 #105945 üzenetére
Valaki leegyszerűsítve csak úgy fogalmazott erről, hogy ez az easy upgrade kicsit magyarosra sikerült
De őszintén nem tudom a részleteit, h az USA-ban pl ugyanez hogyan megy
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz bollokcs80 #105935 üzenetére
Egyébként a 0% THM-ű ajánlatok a legjobbak ebből a szempontból. Nincs kezdeti kiadás, kifizeted a bolti árát és a végén eladhatod, vagy amit akarsz vele csinálni.
Régebben láttam ilyeneket és meg is lepődtem, amikor láttam hogy ez az upgrade program gyak. rosszabb...
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz Hegyirabló #105742 üzenetére
Igen, valahol számít a képletben a bérnövekedés is. Befektetésnek viszont csak akkor tudod tekinteni, ha eladod és nem veszel másikat
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz Hegyirabló #105720 üzenetére
Mert nem csak a Te géped tartotta az árát vagy drágult
Ugyanez a helyzet a lakáspiacnál... Hiába ül valaki egy lakásban és örül hogy milyen jól felment az ára, ugyanez a tendencia igaz azokra is, amiket vennél, sőt: az ember általában felfele akar mozogni, ami nominális értéken jobban dáruglt, nagyobbat nyílt az olló
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz vadászcsiga #105707 üzenetére
Egy szebb világban tényleg az lenne, de c. 300 ezres átlagbér mellett a 400k sem zsebpénz. Bár nem vagyok naprakész az árakban, de biztos lehet ennél olcsóbban átlagflehasználásra jó lapost venni
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz sityupityu #105705 üzenetére
Nem is neki szólnak ezek a termékek, de az, hogy a legkisebb pro már 650 ezer forint, az a döbbenet kategória... tudom persze, hogy sok minden közrejátszik esetünkben, de akkor is, nagyon távolodnak a (magyar) átlagembertől ezek az árak.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Ez a mondat angolul?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest