- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz btudos #115826 üzenetére
Nettó hülyeséget írsz, ha lopott pont hogy az ér valamit ha van róla adás-vételid mert akkor nem rajtad verik le hogy te loptad hanem mennek tovább aki eladta neked...
Egy használt gépre pedig nincs garancia azzal aztán mehetsz a sóhivatalba max...
Helyben kipróbálod aztán ha van baja kiderül ha meg később jön ki valami akkor azt a kutya se tudja bizonyítani mikor romlott el... -
Bkrisz9
őstag
válasz btudos #113704 üzenetére
Jogos, ebben az esetben a komolyabb mérnöki és grafikus munkát elengedhetjük, de a nem túl erőforrásigényes irodai könyezet szerintem az airnek is célcsoportja és én vagyok az élő példa, hogy itt is szükség van erre a tudásra. Persze értem, hogy ezzel is próbálják a drágább pro felé terelni a fogyasztót, de ha egy airhez képest is majdnem a felébe kerülő alsó közép-közép kategóriás windows gépet nézünk akkor azért erős kompromisszumnak látom. Ugyanakkor nem kizárt, hogy ez csak rétegigény még az air kategóriájában is és csak én vagyok speciális eset amiből kifolyólag nem értem ezt miért kellett kihagyni.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Hegyirabló
veterán
válasz btudos #113072 üzenetére
Vegye fel telefonnal, Airdrop és kész, mehet YouTubera. Csak hát szkeptikus vagyok, vagy tévednek a kollégák, vagy kifogtam egymás után négy olyan Macet, amin Terminalban kell beállítani ezt így. Melyikre van nagyobb esély?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
gzbotii
nagyúr
válasz btudos #112830 üzenetére
Aha. Köszi.
Most egy 60W-ra specifikált, gyorstöltést támogató type C - type C Baseus kábelt néztem ki (találjon a szett stílusában is), szóval gondolom azzal minden rendben lesz.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
madgie
titán
válasz btudos #93775 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy tökmindegy, az adott folyamatot tudjam megoldani a rendszerrel és csak az számít. Skinelni, agyonbuherálni egyiket sem fogom, most épp a macOS megy, mert az jobban szereti azokat a videofájlokat, amivel nekem dolgozni kell, de hát ez erősen egyéni preferencia.
-
törölt tag
válasz btudos #83225 üzenetére
Nem a 16 giganak nincs ertelme, hanem ennek a hsznek. Neked ez kell, vegyed. Nekem meg memoria kell, a pro meg a touchbar miatt nem opcio. Legalabb az i5/512 mellett lenne egy 256-os 16-os, polcrol leemelheto modell, mert a franc se fogja egy honapig hitelezni az applet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest