- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Sziasztok!
Megjött a macbook prom. Első lépésként, mielőtt bármi felraknék, akarok 1 recovery disket, lehetséges?
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok... NAgyon nagy a problémám... Minden ugyan az mint eddig, csak mától úgy döntött a macbook pro-m, hogy na neki aztán nem kell kábelról internet... Tehát a kérdésem az lenne, hogy mi a pöts lehet? Wifin müxik minden... másik gépen u.a a kábellel müxik minden... Nagy help lenne, ha valaki meg tudná mondani az okot.
-
Alex91
félisten
válasz
Luser2000 #5557 üzenetére
Lion Recovery Disk Assistant, ez kell neked, de most Apple-ek nagy lazban vannak, nem mukodik a link
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Van egy MBA 11"-os gépem, gyárilag 10.6.valahányas rendszerrel.
Megvettem rá a Lion frissítést az AppStoreban feltelepítettem, stb.
(A gyári telepítő USB eszközön nyilván a 10.6.x rendszer van).Szeretnék létrehozni egy másik, Lion pendriveos telepítőt, hogy onnan tudjak clean installt csinálni.
Ezt hogyan kell?
(Az AppSotreban a Lion-ra bökve mutatja, hogy telepítve van (szürke a gomb), de nem tudom ismét letölteni - ha kell egyáltalán).Még nem vagyok nagyon járatos OS X ügyekben, de egyéb számítógépes téma nem jelent nehézséget.
Kerestem két fórumon erről leírást, de azok mind egy kicsit különböznek az én kérdésemtől.Szóval mik a lépések?
Köszi, Balázs
-
zsolidodd
senior tag
Van egy kis problémám, remélem valaki tud segíteni!
Tegnap Win7 alatt játszottam, majd kikapcsoltam a gépet (MBP, C2D), ma pedig nem akar bootolni a Win. Megnéztem a settingsben, és nincs ott a Win az indítólemezek között, csak a Lion, de amikor újraindítom, akkor választhatok a recovery, a Lion és a Win7 között. Tipp, hogy mit érdemes csinálni a reinstallon kívül?Szerk: megoldottam: Recovery diskről újraindítottam, majd onnan megint újraimdítottam Winnel, és most megy.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
makaveli666 #5551 üzenetére
Activity Monitor? iStat?
-
makaveli666
senior tag
Tudtok valami programot, ami figyeli, hogy mi eszi a cpu-m? ma kezdte el azt csinálni a gépem, hogy nem csinálok semmit, és felugrik a cpu használat 30% ra... a semmitől és tartja jópár percig... nagyon érdekes ^^
-
kendeee
aktív tag
Hali! Személy szerint egy macbook 2.1-et nyúzok, gma-val. Snow leo-t upgradeltem Lion-ra, amit megfigyeltem, hogy a telepítés közben/végén optimalizálja a rendszert a Lion a hardware-re. Mellesleg 2gb ramom van benne, meg egy 2,16ghz C2D 4mb cache-el. Nem tapasztaltam a snow leo-hoz képest lassulást még grafikai szempontból sem. 50mp a bekapcs megnyomása után a böngésző megnyitása, google betöltése wifin keresztül, sima 5400-as sata Fuji-val. Restartok száma lassulás miatt: 0 .
Érdemes lenne egy smart reporter-t telepítened, minden okés-e a vincsiddel.
Nekem nagyon bejön a gyári magyar nyelv és Eszter a felolvasó, kicsit elhültem mennyire jól sikerült.(érdemes telepíteni és kipróbálni)
Amúgy engem is megölne az ideg a helyedben az biztos...Már a régi PPC-s iMac-emnél sem értettem, hogy mind1 volt neki hogy 1 vagy 2gb ram van benne, semmi gyorsulás nem volt tapasztalható, de az fejlesztés egy vagyon volt akkor......
De még mindig a flash a gyengéje a osX-nek, a venti olyankor nagyon bevadul. -
Tomate
veterán
válasz
makaveli666 #5547 üzenetére
De most már hárman tudjuk amit csak kettőtöknek szabadott volna tudni...
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #5544 üzenetére
Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy a kérdésedet a szabályzatnak megfelelően csak így lehet megválaszolni. Egyébként nem igazán van sehol máshol, direkt körülnéztem.
-
Luser2000
addikt
Szégyenlem, de nem tudom:
MacBook Air magyar billentyűzeten hol van a csillag / szorzás karakter????
Köszi,
Balázs -
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #5541 üzenetére
-
makaveli666
senior tag
Srácok borzasztó nagy segítség lenne, ha valaki talál és elküldené nekem privátban a linket.
irealbook kéne mac-re... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest