- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz SyntaxeError #11194 üzenetére
A 250-es HDD hogy ment bele?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Misi1979
őstag
válasz SyntaxeError #11194 üzenetére
Attól függ, eladod vagy veszed Egyébként 200 körül saccolnám, kicsit alatta tán, plusz a sürgősségi tényezőt is kalkuláld bele
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
SyntaxeError
tag
Beárazást kérhetek?
Macbook Air 13' late 2010 1.86 Ghz c2d, 2GB ddr3, 250 HDD, Nvidia 320M 256mb.
magyar bill, osx 10.8.2 magyar karcmentes dobozos[ Szerkesztve ]
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
2012-es Air-emhez akármilyen hangkeltőt csatlakoztatok bluetooth-al pattogó hangot ad(recseg, ropog), mikor aktív, tehát amikor szól a zene, beszéd. Van mikor abbahagyja, de ez random.
Először azt hittem, hogy a hangfal hibája(Bose Soundlink), de headset-nél is ugyan ezt csinálja(Actic Sound P311).
Iszonyat idegesítő, nem tudom van-e erre megoldás? Tapasztalt-e valaki még ilyet?
Bluetooth szoftverrel lehet-e valamit kezdeni...
11", 2GB Ram, 64GB SSD, i5 1,7GHz
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
bull84ghia
őstag
Akkor hagyom, köszi a válaszokat
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
tDr1v3r
veterán
válasz bull84ghia #11188 üzenetére
Normális böngésző nincs rá, youtube is diavetítés...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Alex91
félisten
válasz bull84ghia #11188 üzenetére
Semmire...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
bull84ghia
őstag
14"-os, fehér Apple ibook G4
Processzor: 1,42Ghz
Memória: 512mb RAM
Ez a gép a mai világban mire elég? Tulajdonképpen csak netezésre illetve youtube-on lévő videók nézésre szeretném használni. Erre alkalmas lenne?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Ear001
addikt
válasz Barett 50cal #11179 üzenetére
Túl lehet terhelni egy USB portot, ha nagy fogyasztó van rajta, ilyenkor átmenetileg müködésképtelen lehet. Figyeli ezt az OSX-is és maga a hardver is, bár nem tudom, hogy ilyen van-e a Macbookban. Aztán lehet simán némi szennyeződés vagy nem 100%-os forrasztású USB drót is.
-
elfelejt
aktív tag
Próbálta már valaki azt: Hogyha macbookpro nem bootol usbről windows telepítőt, csak osx et akkor külső dvd íróval meegy-e? Mert ugyan úgy usb csatlakozós.. Tehát nem tudom mi a különbség..
-
frozt92
csendes tag
Nem akarlak ezzel fárasztani titeket, de ez már egyre gázabb...
-
Barett 50cal
senior tag
Hali! A macbookom neha nem erzekeli az 1. USB-t csak a 2.at. Restart utan mukodik. Nem tudom miert van ez 2het alatt 2.ra csinalta ezt. Hiaba probalgatom odavissza az egyik megy amasik nem..
Valami otlet?:/
A gep: mbp 15" late 2011,mountain lion
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
-
elfelejt
aktív tag
Üdvözöllek titeket!
Rég óta van Macbook Pro-m és feltettem rá a Windows 7-et , de a boot camp programot nem tudom feltelepíteni.. 64 bit-es Windows van most fenn a gépemen.
Próbáltam az Apple mappában lévő BootCamp64.msi-vel telepíteni, de az azt írta nincs kellő jogosultságom hozzá...
Volt már fenn Win7 és akkor felment valahogy... de most nem Külön külön feltelepítettem a drivereket, mindenhez.... de így nem tudom az F1-F10 ig a speciális gombokat használni, és nem látom a többi partíciót sem...
HELP -
PiE137
senior tag
válasz rootkiller #11173 üzenetére
Szerintem annyira reális, hogy gyanúsan olcsó.
Sztem annak még 250k vagy afölött kellene lennie.
Én a tiédhez hasonló Air-t vettem 200k-ért nemrég, mondjuk újszerű állapotú!Ha minden rendben azzal a géppel, akkor nagyon okés üzlet!!!
-
Misi1979
őstag
Megvettem a lock screen plus-t és a live wallpapert, összesen 2 usd volt a 2 progi, egész korrekt
-
kcs73
aktív tag
válasz rootkiller #11173 üzenetére
Köszönöm!!!!
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
rootkiller
őstag
Sandy Bridge helyett Ivy Bridge szériás proci + hozzá való chipset, ez azzal jár hogy Intel HD Graphics 3000 helyett HD Graphics 4000 van, továbbá van USB 3.0. Szóval kb. 10-15%-al lehet gyorsabb a proci, bizonyos feladatoknál jelentősebb differenciát mutat a videogyorsítás (a 4000-es hajtja a retinás 13"-t ami 2560x1600). Az USB 3.0-t nem kell szerintem magyarázni. Ja és 1333 helyett 1600 MHz-n pörögnek a ramok.
Szerintem reális az ár.
Artengo TR 990 Pro
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Holnap akarok venni egy Macbook Pro-t i5-ös procival.13"-os szép állapot.
220000 ért adnák,ez jó ár,vagy drága?
Ez a gép lehet 1.5 éves is?
Mi a különbség egy 1.5 éves és egy 2012-es között?
ELŐRE IS KÖSZI!!!Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
rootkiller
őstag
Van egy plusz MagSafe tápom, olcsón jutottam hozzá. L csatis, és szokás szerint a nulla/árnyékolás kábel elszakadt a csatlakozónál. Szétszedtem, megforrasztottam, de az egyik pöcök bent maradt.
Abban kérném a segítségeteket, hogy esetleg valakinek sikerült-e valahonnan vásárolnia MagSafe kábelt. Ha ez lenne, rendbe tudnám rakni, és tökéletes lenne, lenne 2 tápom!
Artengo TR 990 Pro
-
nagyúr
válasz frozt92 #11167 üzenetére
Valszeg több évet porosodott egy raktárban a vásárlást megelőzően. Tekintve, hogy az Apple nem vállalja ilyen régi gépek akksijainak garanciális ügyintézését - talán vmi 7 év a limit - így legfeljebb ott tudsz reklamálni, ahol vásároltad.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Endruboy007
tag
válasz rootkiller #11159 üzenetére
Köszi, sikerült, nem volt időm újra telepíteni!
Üdvözlettel: Endruboy
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Arról tud Valaki valamit, hogy MacBook 6.1(white) garancia lejárta után cserélnek-e vagy javítanak-e valamit, mert a régebbinél a topcaset, cserélték.Köszi.
-
Sakab
senior tag
válasz rootkiller #11153 üzenetére
Köszi megpróbálom hátha...
-
rootkiller
őstag
válasz Endruboy007 #11156 üzenetére
Ahogy nézem egész egyszerűen az is elég lenne ha a Paragon NTFS for MAC menne a kukába (rá kell keresni az összes létező komponensére és kikukázni) és az ez megvan akkor újra is telepítheted.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz Endruboy007 #11156 üzenetére
Ha ugy is most adnad el, akkor egy ilyen szoftveres hibanal egyszeruen újra kell telepiteni az OS-t es kesz...nem ertem miert kell ezt jajveszekelve tulragozni...
Artengo TR 990 Pro
-
iOce
tag
xedos: köszi, megkérdezem, viszonyításnak jó lesz.
tDr1v3r: az üveg szerintem sértetlen, csak az alu burkolat nyomódott meg. Engem igazából az sem érdekel, ha nem lehet teljesen kiegyengetni, csak a képernyő ne porosodjon.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Sajnalom, hogy megint ezzel az akku temavol jovok, de tegnap este 17 ciklus utan (93% egeszseg mellett) azt irta ki full toltest kovetoen, hogy charged ennek ellenere nem tudom 96%-nal feljebb tolteni.. zolden vilagit az akku csatlakozonal a led.. szoval azt hiszi hogy 100% de kozben meg 96%ot ir ki...
Na most mi van?Semmit sem írok alá!
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem reménykedem tudtok benne segíteni. Van egy macbookom rajta SL, van egy USB-s külső vinyom voltmár NTFS volt extended (journaled)-re formázva és van egy Asus R1-es media lejátszóm.
Már kb 5ödjére játsza azt elvelem a külső vinyóm hogy teszek rá filmet át dugom az R1be szép minden vége a filmnek visszadugnám a notiba és ez fogadDiskuntilba pedig inaktív a Verify Disk is ill a repair is. Ha bebootolok egy SL dvd-ről mondjuk akkor jó esetbe engedi javitani és akkor mint ha semmisse történt volna ez kb 5ből 3-4x sikerül de voltmár olyan amikor bootolás után is inaktív volt és akkor már csak a format segített.
Mien fájl rendszerbe forrmázzam le szerintetek hogy többet ne szívjak ilyennel? FAT kilőve a 4Gb-s fajl korlát miatt. -
faranus
aktív tag
sziasztok
egy olyan gondom lenne hogy vettem még régebben zenéket itunesba iphoneról tök jó volt és most rá akartam tenni a mac re is azokat a számokat de nem tudom! szerinbtetek ezt hogy lehet megoldani nem akarom még egyszer megvenni!
tisztelettel faranus :R
-
Tim82
félisten
válasz TheMarci #11143 üzenetére
Ezzel kapcsolatban csak annyi az ellentmondás, hogy amikor ez a hír kikerült, akkor az Adobe elérhetetlenné is tette a letöltési oldalt pár napra. Aztán azóta valamiért mégis újra elérhető, serial-okkal együtt. Ez pedig kicsit zárójelbe teszi az adott hírt. (Talán nyomást gyakoroltak a felhasználók az Adobe-ra? Nem tudom.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
TheMarci
addikt
Ami egy félreértés volt a hír szerint.
"Sajnos, mint kiderült, a hír egy egyszerű tévedésen, félreértésen alapult.
Dov Isaacs az Adobe-tól jelezte, hogy a letöltési lehetőség azokra a felhasználókra vonatkozik, akik korábban birtokoltak egy CS 2 licencet:
– Félreértettétek! Az Adobe egyáltalán nem adja ingyen a Creative Suite 2-t! Arról van szó, hogy az Adobe a CS 2 aktiváló szerverek megszüntetésére készül, ezért azok a felhasználók, akik korábban megvásárolták a licencet, és esetleg újra kell telepíteniük a szoftvert, szükséges, hogy olyan telepítőcsomagokhoz férjenek hozzá, amit nem szükséges aktiválni, de is szükséges egy érvényes licence. – magyarázza Isaacs.
– Legálisan csak akkor tölthető le és telepíthető ezzel a számmal a szoftver, ha a felhasználónak érvényes terméklicence van."
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/felreertes_volt_az_ingyenes_adobe_cs2/
Do You Dream?
-
frozt92
csendes tag
válasz rootkiller #11140 üzenetére
Virtual DJ-t már találtam. Most már a Photoshop is pipa, még az Ableton az, ami hiányzik.
1.67 GHz, 1,5 GB, 128MB, 30 GB HD.
-
Tim82
félisten
szerk: Photoshopból most került ki nemrég a CS2 ingyenesen. Az kiválóan megy PPC-n (CS4-ig megy).
Csak hogy linkben is meglegyen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rootkiller
őstag
válasz frozt92 #11134 üzenetére
Abletonbol biztos van valami regi verzio amit megesz a PPC, elvegre ez a Live tema amire sokan hasznaljak. 8hoz Inteles Mac kell, a 7 elmegy G4-en 512 rammal de intel es 1giga az ajanlott. En javasolnam a 6ot (ahhoz is 512 ram ajanlott) hogyha van 1-2 sav meg plugin mar akkor se mondja azt hogy heloszia.
A traktor nem egy olyan tul regi talalmany, talan 4-5 eves hogy sok DJ nem cd-t hurcibal hanem macet. Aztan lehet. Virtual DJ inkabb lehet ra.A te gepednek mi a specifikacioja egyebkent?
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
Xero
nagyúr
válasz Alex91 #11137 üzenetére
10.6.8-ig elfut. Rosettára van szüksége. Intel alapú gépen nyilván nem javallott már a használata.
(#11138) xedos: Azért ez nem egészen igaz. A 10.4 pl a legtöbb esetben jobban szedi a lábát mint egy 10.2 vagy 10.3! Mondom ezt egy mind a mai napig működő PM Dual G4 tulajként.
[ Szerkesztve ]
-
frozt92
csendes tag
Szia! Esetleg még a 10.5 Leopard rámegy, de annál is minimum 867 MHz-es procit írnak rendszerkövetelménynek. De, ha sok időd van, egy próbát meg lehet tenni. Majd, ha jön valami Mac-szaki, biztos tud okosabbat mondani, még kezdő vagyok a témában.
Processor: any Intel processor, or PowerPC G5 or G4 (867 MHz and faster) processor
Optical drive: internal or external DVD drive (for installation of the operating system)
Memory: minimum 512 MB of RAM (additional RAM (1 GB) is recommended for development purposes)
Hard drive capacity: Minimum 9 GB of disk space available. -
wii90
tag
Üdvözlök minden mestert! Valószínűleg nem nagy fejtörést fog okozni sokak számára a következő kérdésem. Szóval van egy szeretett imádott G4 powerbook -om amin jelenleg 10.4.11 van telepítve, nos csupán annyi a kérdésem felmegy rá újabb is?
CPU: 400 MHz PowerPC G4
RAM: 640 MB SDRAMElőre is nagyon szépen köszönöm.
-
iOce
tag
Sziasztok!
Egy ilyen jellegű probléma kijavítására találok-e megfelelő személyt, vagy céget Nyíregyháza-Debrecen vonalon? Így vettem a macbook pro-t, eddig nem zavart, de a képernyő előtti üveglap "mozog", és porosodik az üveg mögött, most már eléggé látványosan Annyira lenne szükségem, ha javítható a képernyő hátsó borítása, akkor javítani, ha nem, akkor cserélni, kitakarítani a képernyőt és visszaragasztani az üveglapot pormentesen. Pestre ezért nem vinném fel, csak létezik közelebb is megoldás. Ha már itt tartunk, a billentyűzet világításom sem működik. Megbízható szervízre van szükségem, ahol szépen és igényesen dolgoznak, nem összegányoltatni akarom, tényleg csak olyan érdekel, ahol rendszeresen szerelnek maceket. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
xedos
addikt
Akksi problémák:
Valakinek eszébe jutott már, hogy nem lehet két egyforma akksit gyártani?
A használat módja sem lehet ugyanaz, csak tesztprogrammal!
Két egyforma fogyasztású gép sincsen, mindenütt van szórás...
5% különbséggel nem kell foglalkozni -úgysem tudsz mit csinálni!
Cserélni akkor cserélik, ha fél éven belül 50%-ra esik a kapacitása - nekem már egyszer volt ilyen... -
irgum
addikt
válasz bmwk1200s #11124 üzenetére
99% ról, ennyi volt még 30 ciklusnál is amikor megvettem használtan kb 8 hónapja. Azóta csak egyszer láttam 100%-ot, gyakran megnézem mert öröm ránézni.
Soha nem rakom sleepbe, mert ssd-vel gyorsan bebootol. Töltőn van mindig, de ha kikapcsolom akkor egy főkapcsolóval áramtalanítom tulajdon képpen. Tehát ha használom akkor 90%-ban töltőröl megy, külső monitorra kötve.Szerk: Lehet, hogy új korában 102%-os volt az aksi, egyik ismerősöm új gépe ennyit mutat.
[ Szerkesztve ]
-
frozt92
csendes tag
Rootkiller köszönöm a segítségedet. 10.5.8 sikeresen felkerült Jövök eggyel.
-
vdrummer
csendes tag
-
DiVaD
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #11116 üzenetére
Madarak mindig vannak sajnos. A másik meg ha én rámoltam volna ki a párizsi ARP-t, akkor is tuti min. félárban adnám....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #11116 üzenetére
Hasonlóképpen. De én már amugy át is siklok az ilyen ügyek felett
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azt nem értem én, a szerény, nyomott agyammal, hogy miért hisz valaki abban, hogy egy 700k laptopot majd 200k-ért megkap.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Misi1979
őstag
válasz rootkiller #11114 üzenetére
Itt bizony előre kell utalni.
Ugyanez a csoport csinálja azt, hogy érdeklődnek az eladó cuccotok iránt, pl. kislányuknak, aki Afrikában doktornő, kellene elküldened a laptopod, stb-stb.
Itt a fórumuk, alul a hozzászólások a legérdekesebbek...
-
rootkiller
őstag
válasz vdrummer #11110 üzenetére
Ezek úgy átb*sznak, hogy csak lesel. Ha előre utalás, akkor nem kapsz semmit, ha utánvétel akkor kapsz egy szakadt rossz gépet gyári csomagban, ha meg személyes átvétel, akkor meg leütnek és elviszik a pénzedet.
Kérdezz rá, hogy nem-e francia a billentyűzet, a végén még kiderül, hogy a szilveszterkor kirabolt párizsi APR-ből rabolták.
Ha lopott a gép (akkor nyilván valami logisztikai művelet közben lopták) akkor könnyen lehet, hogy szériaszám alapján utána mennek, és a végén még te ütöd meg a bokádat.
Ügyeskedni lehet, hogy olcsón szerzett euróból szlovákiában/ausztriában magyar cégre áfa nélkül megveszed a gépet, és akár még magyar billentyűzettel is meghozzák neked ha győzöd kivárni, de véleményem szerint ez a hirdetés nem ez a kategória.
Artengo TR 990 Pro
-
nagyúr
válasz vdrummer #11110 üzenetére
Lehet, én vagyok vak, de nem látom az összefüggést a cég és a hirdetés között. és persze 670k helyett 205k-ért adni nyilván nem kézenfekvő.
-
vdrummer
csendes tag
Sziasztok,
találtam egy hirdetést ezen az oldalonItt a cég honlapja
Írtam e-mailt mind két félnek. Kíváncsian várom a válaszokat. Az expresszes hirdetés valószínűleg kamu. De ha bárki tud bármit akár az expresszesről, akár erről a cégről az ossza meg velem/velünk a véleményét és tapasztalatait. -
frozt92
csendes tag
válasz rootkiller #11100 üzenetére
Köszi Ha jutottam valamire, írok.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bmwk1200s #11106 üzenetére
De jó! Ezt észre sem vettem, jól eldugták a menüben, köszi!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bmwk1200s
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #11105 üzenetére
Ha telepíted a coconutBattery-t akkor feltölti neked a saját eredményedet, mutatva a többiek átlagából készült grafikonnal.
Semmit sem írok alá!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bmwk1200s #11090 üzenetére
Ezt a grafikont honnan sikerült szerezned? (A forrás website címét látom rajta, de ott nem találtam semmi ilyesmit.)
-
bmwk1200s
őstag
válasz rootkiller #11101 üzenetére
Ezen besírtam! Képes voltál kézzel megrajzolgatni őket?!
Bár az első lehetőség jönne be, de kizártnak tartom.Nos, ha tényleg ilyen ütemben romlik, akkor biztos hogy beviszem. Elvileg több száz ciklus után kellene, hogy elérje a 80%-ot, de ha az ez így megy tovább pár hét és annyi lesz.
Semmit sem írok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest