Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
iPhone 6-tól minden évben váltok, ezekkel a hibákkal soha nem találkoztam. Nem kell a hibákkal élni tenni kell érte, hogy jó legyen. Én már biztos ki….tam volna, rég vettem volna egy újat. Vegyél egy droidot, mondjuk gőzöm nincs, hogy jó e vagy sem soha nem használtam de legalább ott folytatod a panaszkodást mert gyanítom neked az sem lesz megfelelő. “többség viszont eljár úgy is egy autóval, hogy 3 gumi van rajta, míg nem szólnak neki.” Az esetleg nem merült fel benned, hogy a többségnek nincs gondja vele?
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem a negatív tapasztalatokkal van baj. Hanem azzal amilyen degradálóan ezt te megfogalmazod…. A többség igénytelen , vak, meg a többi hülyeséged. Szerencsétlen vagy, mert belenyúltál egy rosszba… lehet vannak még páran akik úgyszintén. De ezért nem a többi igénytelen, vili? A lambo meg odamegy ahova akar, a kettes golf meg oda - ahova tud.
Ui.: próbálj meg valahogy normálisan fogalmazni, ebben a posztban is van olyan mondat, amit konkrétan ketten kétszer olvastunk el és nem értjük, a linkelt valamiről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ui.: próbálj meg valahogy normálisan fogalmazni, ebben a posztban is van olyan mondat, amit konkrétan ketten kétszer olvastunk el és nem értjük, a linkelt valamiről nem is beszélve.