- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Billentyűzet gondom van
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
csaba1203 #776 üzenetére
Nem túloztam egyáltalán.
Google chat-en, ha haverra írok van, hogy egy hét múlva válaszol, mert csak akkor kapja meg az üzenetemet, ha belép.
Nekem mindig azonnal megérkezik, ha ír.Unokatesóm feleségének a Galaxy S20-ra jött egy rendszerfrissítés nemrég. Azóta messengeren, ha valakinek válaszol 8-9 óra telik el mire megérkezik.
Tudom tudom facebook. De akkor iOS-en miért tökéletes?
Tőlem mondjuk távoláll a Facebook, mert nincs, de a iker lányainak pl 15 pro maxuk van azon tökéletes a messenger meg a facebook. -
niof
veterán
válasz
csaba1203 #714 üzenetére
Akkor a kameragombról úgy érzem egy a véleményünk. Szerintem pl. abszolút rossz helyen van, ha a gomb középvonalát nézem, kb. 2,5-3 cm-el lejjebb kellene legyen. A kompakt fényképezőknél sem véletlenül van a szélén a gépeknek (de még a nagy vasaknál is). Így rohadt nehezen használható, fogást kell hozzá váltani, akkor meg igazából minek.
Maga a találmány sem az Apple-é, ha jól rémlik, ezer éve valami Nokián volt már ilyesmi. Mondjuk nem tudom, hogy a marketingben hogy hozta le az Apple, lehet nem céloztak rá, hogy ők most ezt kitalálták, de jellemző lenne rájuk. -
niof
veterán
válasz
csaba1203 #712 üzenetére
Inkább abban a kontextusban gondoltam a kibír 5 évet dolgot, hogy ennyi idő alatt a 11-el írd és mondd, semmi problémám nem volt. Persze az, hogy az akksi halódik, az nem igazán róható fel neki. Mégis csak elmúlt 5 éves. Erősen fontolóra vettem amúgy, hogy tartalék telónak megtartom, és elküldöm akksicserére. Állítólag a következő iOS verziót még kapja, de utána is szokott még az Apple kitolni frissítéseket a telóira, és mondjuk kocsiba navinak egy feltöltős kártyával szerintem elég jó lehetne.
-
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
válasz
csaba1203 #641 üzenetére
Szia! Megvettem a 15-öt, utálom, már a bekapcsolás után, GYŰLÖLÖm, sajnos nem vették vissza, mert üzletben vásároltam és kicseréltetni sem tudom. Ezzel rácsesztem kellőképpen és a nyakamon maradt ez a rothadás szar…, Ráadásul kicsesztem rá egy csomó pénzt, amitől elbúcsúzhatok…,
-
válasz
csaba1203 #592 üzenetére
A hangzás dicséretével csak óvatosan, Csaba.
[Ebben a beszélgetésben] többen is írtuk, hogy jó a hangzás, erre kiderült, hogy [süketek vagyunk]
Nekem tetszik, neked is, de ez nem mindenkire igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged