Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nagyon zsírosak az ujjaid, akkor gyűjti, de amúgy szerintem rendben van. Egyébként ez is különbség, a 600D karbon kevésbé gyűjti, mint a hagyományos 1500D szövésű.
Még az első mondatra reagálva, van yt teszt, ahol néztem kerek szemekkel, mennyire maszatos, de nekem meg messze nem gyűjti annyira. Így mindenképp attól függ, mennyire zsíros az ember keze alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BIOS topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest