Hirdetés
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Fotóban nyilván jobb egy fényképezőgép, csak itt az az előny, hogy point and shoot módban tudod használni. Nem kell beállításokkal babrálni.
Persze megértem az érveidet abszolút. Nekem 14 Pro van és engem az 5x zoom csábít a váltásra, mert a 3x-et sokszor kevésnek érzem. A késztetés azonban nem akkora, hogy megőrüljek, mert nem kapható a 15PM. Majd, ha simán elérhető lesz, akkor megveszem (vagy nem...
). -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
XS-ről pedig van értelme váltani már, de ha neked az megfelel akkor tényleg felesleges ennyit kidobni rá.
Én android vonalról fogok be csatlakozni ha végre megérkezik a 15 pm-em, szkeptikus vagyok és kiváncsi.
(Előtte pár androidos telo csak a viszonyítás végett, oneplus 8 pro, z fold 3, magic5 pro, és jelenleg egy sima s23-al tolom)Azért a note 11 pro 90hz-e és híg hw-éhez hasonlítani a 60hz-et szerintem értelmetlen az a telefon alapesetben is recegős 0 ui optimalizációval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).