Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Én az órával vagyok így. Munkahelyen van olyan terület ahol közel 40-50-on viszem haza és van olyan terület ahol olyan rosz a térerő és annyira árnyékolt, hogy örülök ha kibírja a napot.
Valaki írta az 5G-t is hogy jobban meríti. Az minden mobilnak az ellenség. Kb. 10-15% -ot lehet vele nyerni ha fixen 4G-re van állítva. -
-
joey04
titán
a 14 után te mit gondolsz a térerőről? Mert nekem 13 után gyengébbnek tűnik ebből a szempontból a telefon. Nekem is van pár hely, ahol a 13 pm gyengén, de állandóan 4G-n volt és csak nagyon ritkán esett le, a 15 pm meg jóval gyakrabban. Azelőtt Xiaomi Mi 10-em volt, az hozta kb ezt a szintet. Reditten is olvastam, hogy többen panaszkodnak a gyengébb jelre.
-
Hát én nem vagyok egyelőre elájulva az akksi időtől. Mondjuk AOD bekapcsolva, de csak fekete háttérrel valamint én fix 90% körül használom a fényerőt és melóban csak mobilneten van végig 5G autón hagyva. Meg kell hagyni, hogy még "bejáratós", mert péntek délután lesz egy hete használatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest