- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #1997 üzenetére
Én soha nem csináltam ilyet. Sőt, amikor telefonváltás van, akkor sem. Húzom át a teljes mentést, minden beállítást, egyebet. Pont ez az iPhone egyik legnagyobb előnye nekem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Erről megoszlik a felhasználók véleménye.
Nekem az a pozitív tapasztalatom, hogy évente egy alkalommal (nálam ez a főverzió váltás) nem hátrány egy gyári visszaállítás. Ez a rendszer is “szemetel”, igaz, nem olyan mértékben, mint a másik; ilyenkor pedig ettől is meg tudsz szabadulni.
Úgy gondolom, évente egyszer nem nagy dolog egy iPhone újként történő beállítása. Természetesen azt is elfogadom, hogy ezzel nem mindenki ért egyet. -
SharpSA
veterán
válasz
Én Androidon sem (nem láttam még erre erősen javaslást a gyártóktól) töröltem a készüléket főverzió váltásnál és itt sem. Minden rendben működött és működik ott is és itt is. Szerintem továbbra is csak akkor érdemes alaphelyzetbe állítani a készüléket, ha észrevehető probléma van főverzió váltás után. Egyéb esetben szerintem csak elpocsékolt idő.
-
gretzky77
veterán
válasz
Sztem nincs amíg nem találkozol komolyabb buggal! Őszintén szólva én Androidon sem csináltam csak ha valami bibivel találkoztam, de nem volt jellemző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest