- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark (2013) eredmények
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #40 üzenetére
A Trackpad-et sokan dicsérik, nyilván az is olyannak jó (gondolom), aki kreatív témában dolgozik. A Macbook tapipadját amúgy én is nagyon szeretem.
Saját gépen nekem egy Dell kombó van, cégeshez meg egy Logithech szett. Egyébként Mac mellé alap dolgokra egy 5000 forintos Xiaomi egér is bőven jó.
Apple kiegészítőknél sajnos pofátlan az árazás, a billentyűzet is röhej 50-60-80 ezerért. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #35 üzenetére
Nekem viszonylag kis kezem van, de nekem is kényelmetlen, mert túl lapos. Amúgy meg iszonyat túlárazott, épp nemrég rendeltem egy kollégának egy Logitech MX-et 30k körül, az hozzá képes fütyül-zenél-kávét főz.
-
bollokcs80
Korrektor
Bivalyerős és dizájnos cucc, de szerintem is overkill átlagfelhasználásra. Nem tudom, hogy grafikus-/videós kreatívoknak mennyire hatékony munkaeszköz, én Danival egyetértve inkább egy Macbook-ra szavaznék. Sajnos a billentyűzetes tokkal megtámogatott tablet nem egyenlő egy notival, se iPadOS-el se Androiddal.
Ha az árakat és a saját felhasználásomat nézem, egy 13-as wifi-s "alapmodell" és egy billentyűzetes tok (+töltő) árából (830 ezer), már kapnék egy M3-as, 16/512-es Macbook Air-t, ami szintén overkill, de legalábbis időtálló.
Tabletből meg bőven elég egy 10-es iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest