Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos csak saját hirdetés jó, mert csak azt tudja adminisztrálni (uppolni) és így megnézni, hogy milyen műveleteket végez a HA eközben a háttérben. Ugye az androidos alkalmazásnak ugyan ezt kell megcsinálnia, csak ütemezetten. De mint mondtam, a nehéz része a dolognak nem is ez, hanem a bejelentkezés a rendszerbe (és a bejelentkezve maradás).
-
Rendben, akkor addig elnapoljuk a témát. Írjatok majd ide kérlek, ha lezajlott a költözés, mert én nem figyelem az eseményeket.
-
Én azon gondolkodtam, hogy valamilyen cross-platfrom API-val kellene megírni az új PHUppert. Így minimum 3 platformot ütünk egy csapásra (Android, WP, iOS), sokkal több felhasználóhoz jutna el az alkalmazás.
Az Apache Cordova projecttel szemezgetek. Elég pozitívak a tapasztalatok vele. HTML5+CSS+Javascript technológiát kell használni, de meg lehet írni GWT-ben is, ha nagyon ragaszkodunk a Java-hoz. A GWT API Java kódból Javascript kódot állít elő. A GWT-vel is van tapasztalatom, tehát nekem nem probléma, esetleg nektek lehet könnyebbség.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest