- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Tegnap én is mentem pár kört randomokkal (amíg nem lett hely ismerősöknél) és kb agyfaszt kaptam, h minden köröm 5-10 perces volt. Nyilván én sem vagyok pro de kb már az ugrásnál eldőlt a játék amikor a random kapja meg az irányítást és kva lassan haladunk egy olyan helyre ami alapból sem lenne jó. Amire leérünk az enemy már fegyverben várja a free killeket. Tudom, h le lehet válni a többiekről de egyededül biztosan semmit sem fogok érni szóval inkább 3an haljunk meg. Persze volt olyan is, h 3 randommal nyertem mert kva jó volt a csapatjáték de az a baj, h ez max 10%. Szóval aki tehet tolja csapatban meg írja be magát a táblázatba, menjen discrodra stb.
Más: Már megvettem Mirage-t és ha veszek majd battlepast akkor kapok helyette vmi mást? Úgy tudom aki megveszi megkapja a többi legendet, ezért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged