- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Eleg rossz az angolom. Amiket kapok "pontokat" amibok lehet vasarolni a Store vagy az Armoryban. Azok csak skin a fegyverhekhez stb vagy valami fejleszteseket is lehet csinalni!?
-
saen
veterán
válasz
egyedülülő #497 üzenetére
A legújabb készítők által kiadott szösszenetben az van, hogy 16000 csalót tiltottak el eddig, szóval igen, vannak. Én mondjuk még nem találkoztam egyel sem, de nem is játszottam sokat.
-
egyedülülő
őstag
Csalókkal találkozott már valaki? Lehet egyáltalán csalni ebbdn a játékban? Mert pl Battlefrontot is azért hagytam abba mert tele volt csalókkal anno.
-
AMD Power
titán
Egy nagyon hasznos cikk Magyarul!
Apex Legends karakterbemutató – Ismerd meg a legendákat!
Ismerd meg az Apex Legends hőseit! Háttértörténet, képességek, tippek és trükkök, ebben a cikkben minden ilyesmit megtalálsz!
-
ssgk
aktív tag
Üdv a klubban
Best match : 12 kill lvl10
-
Adiking
tag
Sziasztok,
Jelenleg 775-ös platformom van, Xeon procival. Ezen nem megy a játék és valószínüleg később sem fog.
Érdeklődni szeretnék, valaki itt játszik 1366 Xeon konfiggal?Köszönöm,
Ádám -
Avicularia
veterán
válasz
Vismajor01 #481 üzenetére
Küldtem felkérést
Ma én is kipróbáltam ezt a játékot, 1 kört mentem vele, de jó lenne innen a ph-ról játszani csapatban. -
-
Aventador91
őstag
randomozások után ha valakivel jó volt játszani azt felvettem originen, volt hogy engem vettek fel. így egész jó kis csapatokat össze lehet hozni. az sem baj ha nem tudsz angolul mert pinelve mindent el tudsz magyarázni
-
Vismajor01
addikt
válasz
Gentlelelele #482 üzenetére
Reméltem lesznek innen pajtik
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Vismajor01 #481 üzenetére
Sok lett az ismerős ebben a topicban
-
Vismajor01
addikt
Nekem egy ismerős se játszik a gémmel, szal én eddig randomokkal nyomtam, de pozitiv a tapasztalat.
Én csgo-ból jövök, ahhoz képest a lövés nagyon fura, életben maradni nem olyan vészes, ölni már inkább
Tegnap játszottam először, most lvl 10 vagyok asszem.
Ha valaki akar játszani egy kezdővel aki nem idióta, akkor Vismajor01 az originem
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Bennyboy #474 üzenetére
Ez a másik, amiért utálok randommal ugrani. Valamiért a játék úgy gondolja, hogy a független harmadiknak kell állandóan adni a jumpot, és az esetek 80%-ban nem tudnak jól ugrani és ez a másik dolog, ami miatt általában gyorsan megszívjuk, mert le kell válnunk róla és meg vagyunk zavarodva.
Vannak helyek, amik azt írják jobb a loot, de szerintem teljesen mind1, hova ugrasz. Ship-re is rengetegszer ugrottam már és sose voltam elájulva az ott található cuccoktól. A csapatnak max első és másodlagos fegyverei lesznek meg, de kiegészítők és minden más nélkül. De legalább fun.
Viszont ha megölsz egy másik csapatot, ott lesz pár jobb loot biztosan, és nem kell keresgélni.
-
Bennyboy
őstag
Tegnap én is mentem pár kört randomokkal (amíg nem lett hely ismerősöknél) és kb agyfaszt kaptam, h minden köröm 5-10 perces volt. Nyilván én sem vagyok pro de kb már az ugrásnál eldőlt a játék amikor a random kapja meg az irányítást és kva lassan haladunk egy olyan helyre ami alapból sem lenne jó. Amire leérünk az enemy már fegyverben várja a free killeket. Tudom, h le lehet válni a többiekről de egyededül biztosan semmit sem fogok érni szóval inkább 3an haljunk meg. Persze volt olyan is, h 3 randommal nyertem mert kva jó volt a csapatjáték de az a baj, h ez max 10%. Szóval aki tehet tolja csapatban meg írja be magát a táblázatba, menjen discrodra stb.
Más: Már megvettem Mirage-t és ha veszek majd battlepast akkor kapok helyette vmi mást? Úgy tudom aki megveszi megkapja a többi legendet, ezért kérdezem. -
Slavia
aktív tag
-
válasz
Imilenni #464 üzenetére
Kapott mindenhova:Đ
Amúgy semmi baj nincs a stealth mód játékkal, akinek nem megy az hiába marad meg az utolsók között, ha úgyis kirektelik fél perc alatt. Én az a fajta vagyok aki szeret idő előtt elindulni a kör széléhez, hogy amikor megindul már ott legyek, de nem keresek ezer+1 utat a bujkálásra, ha akció van akkor ugrok a közepébe.
-
AMD Power
titán
Ezt nem ertem en sem sokszor! Lenyeg az eletben maradas.... erre ok meg keresik a veszelyt es az ellenseget.
-
-
Rage47
veterán
Na nekem ismerősöm csinálta ezt.
Csak vele nem ordíthattam a mikrofonba, hogy ne menj már beléjük basszus. Csak ment és ment és meghaltunk.
Ezért mondom, hogy ha valaki hülye, akkor mikrofonnal is az. Randomok között lehet nagyobb a szórás, de ha a real life ismerősöd hülye azon már nem változtatsz.
(PS4) -
Tegnap beugrottam 3 körre, ebből az utolsóban másodikok lettünk és még most se értem hogy szedhettek le.
Nem emlékszem melyik karakterrel volt, talán Bangladore, de..benyomtam az ultim (Bloodhound) és beálltam a lépcső tetejéhez, mert láttam hogy oda fut. Egy lövéssel kiszedte az egyik csapattársam, majd ahogy futott fel a lépcsőn folyamatosan pumpáltam bele a heavy ammo-t (nulla lag, tényleg teleszórtam a gyereket) mégis feljött és halott is voltam. Árulja már el valaki ez hogy lehetséges.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez így van, a csapatmunka, de főleg az együttmaradás kurvafontos, de a hozzászólása alapján nekem inkább úgy fest, hogy ő az, aki mindig lassú és le van maradva. Az én kis körömben ettől van ki a pöcsünk, hogy mindig le van rakva az enemy squad majdnem, de a harmadikunk 20 db light ammoért szopkodja a lőcst 10 méterre a kis 0.20-as k/d átlagával
Ott a pubg erre a célra, ott akár 40 percig is lehet gombázni a panelokban.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ez a játék nem a bújkálásról szól, hanem az ölésről, méghozzá a gyors ölésről. Ha nem rendezed le az enemyt egy perc alatt, mindenki odacsődül és annyi. Ha bújkálsz az utolsó squad nagy valószínűséggel full gear up-pal és felpörögve fog legyalulni a picsába
-
Slavia
aktív tag
Sajnos sok zabi 12 éves kölyöknek fontos az e-pénisz méregetés,hogy "hány killem van" ,és nem fogják fel hogy úgy fejlődnek ha,tovább életben maradnak.Általában 10 perc elteltével 60 játékos 50%-ban már koporsó.Ami nem baj.
Nem beszélve olyan esetekről amikor 2 csapatárs recovery,majd elszaladnak a pálya másik végére,harcolni kis pisztolyal....Aki még nem játszott vele fogadja meg a forumozók tanácsait,csak is haverokkal,barátokkal,ismerőssel ugorjon.
Különben hamar elgurul a tabi.
(rengeteg benne a gyökszi az biztos)
-
oriic
HÁZIGAZDA
HAVOC Rifle, assault rifle 36/18 dmg
L-Star EMG, LMG 42 head 21 body dmg
Utóbbi nagy kedvenc volt, remélem hamar jönnek.
-
Jinxb1rd
addikt
Barátaim közül páraknak van ilyen problémájuk. Egyeseknek folyamatosan, másoknak ritkábban.
Mindenesetre nekem ma 2x volt olyan bugom, hogy a karakterem lelassult és csak knock-olt ember sebességével tudott haladni. Ez nem a szerver féle slow motion lag volt, hanem szimplán a karakterem nem tudott futni. Második alkalommal meg kellett ölnöm magam és revive után normálissá vált
-
aAron_
őstag
Azt hittem ezzel lesz tele a topic. Nektek nem fagy ki állandóan? Nincsen connection timed out hibaüzeneteitek? Google szerint is gyakori probléma, valamint barátomnak is előjött már.
Elég sokat pörgettem a játékot, kezdek ráérezni, de így inkább egy darabig pihentetem inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Lenovo Legion go
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest