Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Engem eddig csak felidegesített ez a demo....
18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......