- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Engem eddig csak felidegesített ez a demo....
18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......