- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Engem eddig csak felidegesített ez a demo....
18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

18:00 után ugye képtelenség volt bejutni. 19:00 után sikerült belépni, szaggatott. Megpróbáltam elindítani első küldetést, végtelen töltőképernyő....meguntam 11 perc várakozás után, kiléptem. Éjfél után beléptem, sikerült elindítani az első küldetést. Az emberemnek nincsen feje. Konkrétan egy lyuk volt a nyakán és így volt végig a misszió alatt. Szaggat, mint állat, szinte lehetetlen célozni. Kaotikus volt az egész. Semmi tutorial, nem tudtam hogy kell repülni. Egyszer csak kiírta, hogy success és vége. Mennék második küldetésre, végtelen töltőképernyő......inkább ledőltem aludni. Ma reggel ismét próbálnám második küldetést, semmi. 4szer indítottam újra a játékot, mert EA szerint ez a megoldás erre a problémára semmi. Mondom jó, akkor elengedem ezt a dolgot, free roam.....ott is végtelen töltés.....ki is léptem a ge*ibe.
Mindez PS4 Pro-n volt....most csurog le PC-re, meglesem ott mit művel. De most már kellőképpen felbaxtak......