Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Sirandrish #11995 üzenetére
Semmi gond, ki mit gondol az ügyről.
Nekem az a véleményem, ezt a tabletet általános felhasználásra szánták és azért nem 40 ezer, mint a gagyibbak, mert jobb, gyorsabb, talán szebb...ennyi.
Én nem láttam, hogy kifejezetten játékosoknak szánták volna, de kétségtelen, hogy nem követtem a beharangozóját. Ugyanakkor fel kell mérni ép ésszel, mit, mire gyártottak és az találkozik-e az igényeinkkel, intenzív játékra még notebookok (aktív hűtéssel) is szenvedhetnek, ezért is van gamer sorozat, ami kibírja az egész napos játékot, ha valakinek ez az igénye. De ha a felhasználó rosszul mérte fel az adott eszköz képességeit és az ő igényeit, az nem azt jelenti, hogy az az eszköz szar, csak a felhasználó rosszat választott.
Ha valakinek a játék az elsődleges célja és nem hajlandó kompromisszumokra az egyéb felhasználási területekkel (mert nincs szüksége ebook olvasásra, excel táblázatra, filmnézésre, netezésre stb), vegyen hordozható játékkonzolt. Azokat sem véletlen arra találták ki.A magam részéről is meghoztam ezt a döntést: nincs olyan tablet, ami az igényeimet kielégítené, ezért nem is vettem, sose volt tabletem, cserébe kerestem minél kisebb, de erős (játékos) notebookot, hogy bírja az órákig tartó játékot, ha úgy adódik. Pedig szívesen vettem volna egy 13 colos tablet-szerű notebookot, amihez egér+billentyűzet csatlakoztatható és az általam játszott játékok elfutnak rajta, de túl gyengék voltak. És mégsem mondom, hogy az szar, csak más a felhasználói területe, mint az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest