Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Üdv!
Adott ez a játékElméletileg Tegra 3 kompatibilis. Van egy Nexus 7-es kis táblám de azt írja hogy nem kompatibilis és nem is engedi letölteni. Nem volt piszkálva, gyári rom van rajta. Vajon miért nem működhet?
-
kanyipicske
tag
Cracking Sands-et próbálta valaki?
-
-
-
MurdR
veterán
Open TTD
Transport Tycoon Deluxe
Nyílt forráskódú változat

Aki ha nem ismerné a méltán híres játékot, annak ajánlom hogy ugorjon neki.
Szállítmányozás, logisztika, vasútépítés...Elérhető a Google Playen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sto1911
veterán
Aki meg nem ismeri/ha meg nem volt itt, akkor erdemes a stilus szerelmeseinek/mindenki masnak kiprobalni a The Room jatekot, gondolkodos, hangulatos, kicsit a fizikara is epulo nyisd ki a dobozt kalandjatek. Eleg rovid, eleg konnyu is, de tartalmas, hangulatos.
-
saphancs
aktív tag
Mortal combat létrzik droidra? Vagy vmi hasonló? Köszi
-
BDave
őstag
-
intelMMX
senior tag
Nekem mindent forintba ír ki a play
-
Véreshurka
senior tag
Ezt nem tudtam, hogy ami egyszer ingyenes lett az már nem lehet fizetős, de akkor jól van:-)
Azt hittem ez az akció olyan mint régebben a getjar akciók voltak, hogy mióta nincsen, azóta az onnan letöltött programok csak úgy vannak, és ha újra raknád a gépet akkor már meg kell venned Play-ről. Így viszont ok. -
erzol
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Amit megvettél az meg is marad és másik eszközre is bármikor feltelepíhető.
Sőt én úgy tudom, hogy ami fizetős app volt és ingyenessé tettek, az többé nem lehet újra fizetős.
(play-saját alkalmazások-telepített, összes itt minden megmarad, amit valamikor is használtál.) -
Brotha00
tag
válasz
Epsylon
üzenetére
A devildark már megvan
a másikat nem találom! Éna Juggernauttal tolom most csak mikor már sokáig eljut az ember utána necces mert venni kell hozzá cuccokat és nem számlára kéri a play hanem bankkártyás adatokkal azt meg nem kívánom ott megadni!De köszönöm!
Esetleg ilyen PvP-s offline is akad?

-
Oldman2
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszi!
Ahogy látom Disney leárazás van éppen:
Where's My Water
Wreck-it Ralph
Temple Run: Brave
Where's My Perry
Puffle Launch
It’s a Small World -
Véreshurka
senior tag
Helló Fórum!
A Where's My Water és a Where's My Perry fizetős változata most elérhető ingyen a Play-ről.
Ezek vajon később is elérhetőek lesznek mint a többi megvett játék ha már lejárt az akció de most feltelepítettem?
-
Brotha00
tag
Sziasztok!
Végre sikerült egy jó masinát szereznem amin a droidos játékok is elfutnak max graffal! Kérdésem az lenne hogy ha rpg (nem nem MMORPG) játékot szeretnék akkor tudtok e valami jót ajánlani? Nézegettem és próbálkoztam is de mindig belefutok hogy aktív netkapcsolat kell hozzá!
Légyszí ha van ötlet akkor szivesen fogadnám

-
Roxkex
senior tag
Valaki esetleg tud olyan játékot amely hasonlít a Dungeon Hunterre (ingyenes/nem ingyenes mindegy)
Samsung Galaxy S Advance telefonra ?
-
Fitzgerald
veterán
Tudtok esetleg valami Jagged Alliance vagy UFO szerű komolyabb körökre osztott játékot droidra?
-
intelMMX
senior tag
Értem. Most így körbe "szörföltem" az adott témában és találtam pár érdekes játékot shooter és racing kategóriában (Ha nem gond leírom)
Smash Cop Heat
Badayer Racing
Speed Night 2
Romania Racing
Need For Drift
Grandprix Live RacingThe Conduit
Memes VS Zombies
Contact killer 2
Quake 2Ja a Quake1et kipróbáltam és csak ajánlani tudom.
Az APK ingyenes és ott ki lehet választani hogy a teljes vagy a shareware adatait töltse le. Persze akinek megvan az eredeti játék az fel tudja másolni mivel elvileg ugyanazokkal a fájlokkal dolgozik a játék. Én a shareware verziót szedtem le. Meglepően jól be van programozva.
Esetleg valaki tudna nekem küldeni hasonlóan működő QuakeIII at? Az a lényeg hogy a sima legyen, ne a mindenféle zombie killer vacak. Az pl egy bugtenger volt ami 30-5FPS közt ingadozott. Rosszabb mintha "folyamatosan" 13FPS-el ment volna. -
FZsolt93
csendes tag
Earn to Die
Fizetős de van demo. [link]
Zombie trancsírozós játék, a jobb fajtából.Az első része nagy kedvencem volt, ez se rossz.
-
BDave
őstag
-
válasz
üzenetére
Ennek semmi köze a pou-hoz. A pou egy tamagochi szerű akármi.. Míg ez a békás a reflexeken alapul.
Ezt a békásat próbáltam ,az az egy hibája van, hogy hiába csinálom maxosra mindegyiket, nem lesz elég pénz a végén unlockolni a következő pályákat, ezért újra végig kell menni párszor rajtuk, ami elég zavaró.. -
törölt tag
Úgy látszik ezek a Pou szerű játékok egy csapásra terjednek.
Osztályban ma csak 5-6 embernél láttam ezt a Tap the Frog: Doodle-t
Sok kis mini játék egyben, próbáljátok ki! 
-
FZsolt93
csendes tag
Sziasztok.
Ennek a The Bards Tale játéknak mennyi a gépigenye?
1 GHz proci és 512 MB RAM elég vajon? -
-PLevi-
senior tag
Érdemes megpróbálni Galaxy Ace-en? Vagy nagyon laggolni fog?
Nintendo emu-k közül melyik ajánlott?
Illetve milyen jó játékok vannak GameBoy Advance-ra? (Mario-n kívül)
Esetleg ha valaki tud még jó emulátort (akármilyen platformra), amihez van több igényes játék, kérem írja meg!
Köszönöm!Nagyon rákaptam erre az emulátorosdira

-
5381
aktív tag
válasz
csabamolnar
üzenetére
Én igyekszem 3 csillagosra venni a pályákat, most tartok az első rész 10. pályáján. így már engedi a második helyszínt is játszani.
-
5381
aktív tag
válasz
csabamolnar
üzenetére
Én tegnap kezdtem a Vector-t, eddig bejön. Az Into the dead is jó lehet a trailer alapján

-
duda1978
tag
válasz
csabamolnar
üzenetére
Én a vektorral most nyomom. Jelenleg a 11 pàlya. Bàr egy picit lassított a jàték de így is oda kell figyelni.
-
intelMMX
senior tag
válasz
csabamolnar
üzenetére
Az into the dead-al igen. Kocka egy játék

Kissé boost 2/SpeedX beütésű játék csak nem kockákkal hanem zombikkal.
Gyorsítás helyett meg fegyver van -
csabamolnar
csendes tag
Valaki jatszik az Into the Dead jatekkal?
Vagy esetleg a Vektor-al? -
intelMMX
senior tag
Nálam mindig ezt írja ki a Shift apk-ja.
Este felraktam az Asphalt 5 öt és hihetetlenül gagyi! A most wanted meg annyit sem ér mint a Real Racing 3.Boost 2 lite:
[link]
Biztos ismeri mindenki, ha más nem SpeedX néven, de aki nem az rakja fel gyorsan mert igen kocka játék!
Szó szerint. -
BDave
őstag
Aki kanadai, az most örülhet

-
wardemi
senior tag
Hát a NaN röviden számot vár el de nem szám típus van benne (integer) . Ez akkor jelentkezik, ha az adott változó értéke egy művelettől függ és a művelet során a felhasznált változókban nincs típuserőltetés (hogy minden int-nek vegyen) vagy két eltérő típusú értékkel akarnak műveletet végrehajtani.
Na jó bővében

tegyük fel a = 2 , b = alma. javascript rugalmas nyelv nem nézi egyből, hogy a két változó milyen típusu a+b = 2alma (itt a plusz csak össze füzi a két eredményt mert szövegként veszi) de ha én típuseőltetek és a-t és b-t is számnak veszek akkor összeadás után NaN-t kapok mert az a érték egy szöveg és nem lehet számmá alakítani. -
MurdR
veterán
-
intelMMX
senior tag
Tudod az még olyan ami nincs Mali 400 ra. Igaz chainfire-el viszi elvileg, de nekem pont az vágta haza a gépet és nem bootolt be. Ha vinné hidd el azt nyomnám orrvérzésig!
Azért reménykedtem benne hogy lesz pár DTM vagy túraaautós játék.
Viszont pozitívum is ért. Mégpedig a rengeteg parkolós játék. Többek közt a Parking Challenge Lite és a Bus Parking. A buszos jobb.
Mikor az NFS Shiftnél elindítanám a letöltést, mit jelent a NaN? Sok embernek előfordul -
törölt tag
Kezdenek szaporodni ezek a futurisztikus versenyzős játékok, örömömre.

Repulze egy újabb ígéretes darab.
-
BDave
őstag
Pár 0.99$-os leértékelés:
-
intelMMX
senior tag
Azt hiszem Asphalt 5 lesz a választott játék és kipörgetem a Most Wantedet is.
Mivel nem tudom playről megvenni az 5öt ezért maradt a varázsceruza
Mivel a Hot Pursuitot kijátszottam utána a Most Wanted van. Csak az a 1perces töltés ne lenne.
HP-ba mindkettő módban Königsegg em van.Benji Bananas
[link]Dragon, Fly!
[link]Ezeket ajánlom mindenkinek! Kedves kis játékok
-
intelMMX
senior tag
Nekem egy 7es Concorde Tab One van. Nem nagy cucc de első smart kütyünek bőven jó. Azt sajnálom, hogy nincs jó autós játék rá. Real Racing 3 megy, de azért mégis nem az igazi. GT Racing rohadjon meg nem megy normálisan csak a " Hunyadi
"
Abba meg van 3 autó
Talán amit ajánlani tudnák az a Renault Truck Simulator
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már nézem is 

a másikat nem találom! Éna Juggernauttal tolom most csak mikor már sokáig eljut az ember utána necces mert venni kell hozzá cuccokat és nem számlára kéri a play hanem bankkártyás adatokkal azt meg nem kívánom ott megadni!

Amikor a Pou-ra gondoltam, akkor tömegjátékra gondoltam, azt amit hirtelen felkapnak 

vagy majd aktiválják máshol is?